Wanna die. - 8. část

200 19 3
                                    

Hi, everyone! Tak přicházím s dalším dílem. Doufám, že se vám bude líbit :). Jako vždy- každý vote a komentář potěší. Užijte si tento díl, Your Queen, xoxo.

_____________________________________________________________________________

Medovník byl už skoro hotov. Aaron pobíhal po kuchyni a hledal oříšky na posypání dortu, já v klidu seděla na lince a přemýšlela. Přemýšlela jsem nad Joshem. Moment, proč nad ním přemýšlím? Jsem normální? Teď jsem tady a s Aaronem. Proč bych měla myslet na Joshe? Ale vážně by mě zajímalo, co dělá... Ne, Abby! Soustřeď se!

Položil vedle mě medovník a hodil po mně pytlíček rozdrcený oříšků. ,,Jsi na řadě. Přece to neoddřu všechno sám," zasmál se Aaron a podíval se na oříšky. ,,Fajn, jdu na to, kapitáne!" zasalutovala jsem a propukla ve smích. Sebrala jsem oříšky a začala je sypat na dort.

,,Vypadá nádherně!" rozplývala jsem se nad dortem. ,,Ještě aby ne, když jsme ho tak hezky připravili," usmál se a podíval se mi do očí. Sebral dvě vidličky a dva talířky a podal mi je. ,,Dones je na stůl, na ten vzadu. Zhasnu, aby nás neviděli kolemjdoucí a rožnu jenom světlo nad stolem," přikázal. Vzala jsem talířky a vidličky a pádila ke kruhovému stolu, kolem kterého se rozprostírala dlouhá sedačka. Položila jsem věci na stůl a sedla si. O minutku přišel Aaron s táckem, na kterém byl již zmiňovaný medovník a dvě sklenice s červeným vínem. Zajímavá kombinace, pomyslela jsem si. Sedl si vedle mě a podal mi sklenici. ,,Doufám, že ti nevadí víno," řekl. ,,Preferuji nealkoholické nápoje, ale kvůli tobě udělám výjimku," usmála jsem se. Úsměv mi opětoval a nakrájel dva kousky medovníku a položil je na mnou připravené talířky. 

Po hodině debatování, jezení medovníku a pití červeného mi napsal táta. Nic veselého tam nebylo a já věděla, že musím domů. Vážně se mi nechtělo. ,,Budu muset jít," smutně jsem se na něj podívala a snažila se ze sebe dostat ten nejvíce upřímný úsměv. To se mi ale vůbec nedařilo. ,,Vážně? Tak brzy?" vypadal překvapený a zklamaný zároveň. Nebylo lehké ho takhle vidět. ,,Omlouvám se, zítra má táta oslavu narozenin a potřebuji přijít dřív, abych ráno byla brzo vzhůru a mohla mu pomoct," zalhala jsem. ,,Jsi hodná dcera," podíval se na mě upřímně, zvedl se, vzal co nejvíce nádobí unesl a odešel s ním do kuchyně. Možná jsem hodná dcera, ale táta to vážně neocení a hlavně žádnou oslavu zítra nemá. 

Po chvíli jsem se rozhodla taky vstát a posbírala zbytek nádobí a odešla do kuchyně za Aaronem. Ten umýval nádobí a já si k němu opět sedla na linku. Aaron neváhal a pocákal mě vodou. ,,To snad nemyslíš vážně," vykřikla jsem a začala se smát. Aaron ale neváhal a manévr zopakoval znovu. V tu chvíli jsem si už dávala vlasy do gumičky, kterou jsem měla na ruce a oplatila mu to. Já jsem byla ale chytřejší. Vzala jsem nejblížší skleničku, tu rychle nechala napustit a vodu jsem vylila na jeho krásné vlasy a seskočila z linky. Aaron mě chytil za ruku, když jsem se chystala utéci do druhé místnosti. ,,Ne tak rychle," poznamenal. ,,Tohle jsi dělat neměla," řekl a zopakoval to, co jsem udělala já před necelou minutou. Nahodil mě vodou a pak už jsme jenom stáli naproti sobě držíc se za ruce. Smáli jsme se. Pravou rukou mi dal pramínek mých černých vlasů, který mi padal do obličeje, za ucho. Díval se mi do očí a mně se okamžitě zvedl tep. Najednou mi všechen okolní svět připadal daleko a já jsem byla pouze v realitě s ním. Jako kdybych byla uvězněná ve velké bublině, ve které není úniku a to jenom s ním. Ruce mi pomalu dal kolem pasu. Moje srdce se rozbušilo ještě víc. Tohle je sen. Určitě je to sen. Sledoval mé rty a já ty jeho. Občas jsme se podívali sobě do očí, ale náš pohled směřoval hlavně na naše rty. Nevěděla jsem, co dělat. Jsem do něj zamilovaná? Ptala jsem se sama sebe. Třeba je to jenom chvilkové pobláznění. Opravdu chci prožít tuto chvíli takhle? Pak už se jenom přiblížil a dal mi pusu. V tu chvíli mi bylo jasné, že tuhle chvíli bych nechtěla prožít jinak než takto. Po naší první puse se mi zase podíval do očí. Chci ještě. Opakovala jsem si. Jakoby věděl, na co myslím. Okamžitě se ke mně přitisknul, objal mne mnohem víc a pusa byla delší. Mnohem krásnější. A to jsem si po té první myslela, že už to nebude lepší. Mé ruce, které byly doteď volně spuštěné, jsem ovinula kolem jeho krku. Chtěla jsem, aby tento moment nikdy neskončil.

Wanna die.Where stories live. Discover now