Untitled Part 6

6.1K 240 0
                                    

-Chvalabohu , stihla si to .

Jo ma pobozkala a Derek pokynul na pozdrav. O Markovi som sa nechcela zmieňovať , určite to bude zajtra ľutovať . A určité orgány ho budú poriadne bolieť.Nabudúce si rozmyslí strkať jazyk cudzím ľudom do úst !

-Hej môžme ísť ?

-Jasné , ale kde je Mark ?

-Neviem možno príde dolu o niečo pozdejšie , nepočkáme ho v aute?

Jo si ma ostražito premerala ale napokon súhlasila .

-Tak fajn , počkáme ho v aute.

Vyšli sme von a ja som rýchlo nastúpila do auta , o pár minút vyšiel z vchodu Mark a nepatrne si držal ruky medzi nohami.

-Konečne , už sme chceli vyraziť bez teba.

Vyhrkla Jo, a Mark na mňa vrhol zlostný pohľad, no nič nepovedal , chvalabohu si to nikto nevšimol a celou cestou v aute vládlo trápne ticho . Okrem Joiných  a Derekových chlípnych rečí a pohľadom v ktorom sa vyzliekali a vrhali sa na seba na kapote auta. Klub bol veľký, hlasný a oproti neho som vyzerala asi ako mníška. Jo tam akurát zapadala. Mala na sebe čierny korzet, mini sukňu, červené lodičky na podpädku a obrovské kruhy v ušiach a karmínovo červen rúž na perách. Jej dymové líčenie , zvýraznilo jej prekrásne oči.

-A sme tu !

Radostne zvýskla a vrhla sexi pohľad ku Bodyguardovi, kroý nás okamžite pustil dnu.

Vnútri to nebolo o nič lepšie, všade bolo kopec ľudí čo sa na seba lepili , väčšina bola podgurážená alkoholom a tá druhá omámená drogami.

-Zlatko čo si dáš ?

Spýtala sa ma Jo.

-Cosmopolitan.

Všetci sme ju zahrnuli objednávkami a preto som šla s ňou a pomohla jej s nimi. Ako sa snažila upútať barmanovu pozornosť o chvíľu mi už mávala pred očami a na pulte stáli všetky tie drinky. Ked sme sa vrátili späť k stolu , na Markových stehnách sedela akási neznáma Barbina ,s obrovským poprsým a ostrími pazúrmi. Letmo sa na mňa pozrela a v jej očiach som zazrela pobavenie. Kašlaľa som na to a prisadla si vedľa Jo a Dereka . Ako okamžite Jo, započula pesničku od Maroon 5  , hned vybehla na parket a so sebou ťahala mňa aj Dereka . Po pol hodine poskakovania , erotických pohybov , mal môj zadoček aj moje nohy dosť. Prišla som ku stolu , kde sa ešte stále Mark a jeho nová "známosť" olizovali. Dopila som už piaty Cosmopolitan a vybehla som ešte na toaletu. Bolo tam najmenej tucet ľudí , tak som sa zabavovala pozeraním sa na ľudí ako tancujú, zrazu moje oči narazili na niečo nezvyčajné-oči kaspického mora. No zrazu akoby mávnutím kúzelného prútika zmizli. Som fakt dosť opitá. Ako som použila toaletu vyšla som von a hľadala Jo na parkete, no nikde som ju nenašla tak som sa poponáhľala späť k stolu , Jo tam nebola , bol tam len Mark -bez Barbini a mrzutý.

-Nevieš kde je Jo ?

-Pohádali sa s Derekom, išli niekam si to vyriešiť ...

-Počkať čo ?! ...prečo sa pohádali ?

-Jo odbehla pre dalšiu rundu , a Jessica si zatiaľ sadla Derekovi na kolená...

Ahaa takže tak sa volala tá pipka, Jessica ...

-Jo sa to nepáčilo! A nejako obliala Jessicu tvojím Cosmopolitanom a Derekovi vylepila facku .

Po tom ako mi to povedal som stála na mieste ako soľný stlp a hľadela neveriacky na Marka.

Jo obliala tú pipku a prefackala Dereka . No teda ! Nikdy nerobila žiarlivostné scénky. A už vôbec nie pre chlapa . Jo je zalúbená !

-Kedy sa vrátia ?

Vykoktala som. 

-Namyslím si že sa už vrátia , Jo si zobrala aj kabelku...

 Zúfalo som vydýchla.

-Idem chvíľu na vzduch, keby sa náhodou tí dvaja vrátili , povedz nech na mňa nečakajú , chytím si taxi.

Nečakala som na odpoved lebo som vedela že s tým by nesúhlasil, no rýchlo som sa predrala až k nápisu "východ". Skvelé! Vyšla som von , a chvíľu len tak dýchala "čistý" vzduch , malej uličky za barom.Oprela som sa o dvere zvonku a zviezla sa chrbtom dole. Neviem koľko času ubehlo , proste som potrebovala len tak dýchať. Bola som fakt dosť opitá. Bolo čas zavolať taxi. Zdvihla som hlavu a postavila som sa , narovnala som si šaty a vykročila som smerom na ulicu.

Buch ,buch

čo to dočerta je ? 

Buch ,buch

Otočila som sa aby som to zistila , no než by som mohla čokoľvek uvidieť . Zozadu ma niekto chytil a pritlačil na nos vlhkú vreckovu. Okamžite som sa začala brániť , kopala som , snažila sa kričať , no únoscove silné ruky boli na mojich ústach a nedovolili preniknúť jedinému zvuku, a čoraz väčšmi dosadala na moje viečka silná únava, až som omdlela....

Kidnapped by a Millionaire ...Where stories live. Discover now