Část bez názvu 22

5K 196 1
                                    

Sedela som na podlahe ,, opretá o gauč a listovala Talianskym časopisom. Nepopieram to že som tam chcela zahľiadnuť Daniella . Zrazu mi zazvonil mobil, to je určite Jo , od kedy som jej zavolala kontrolovala ma každý deň. Zdvihla som a so slabím hláskom prehovorila.

-Jo , som v poriadku nemusím ma kontrolovať určite máš lepšie veci na práci.

Pousmiala som sa a to bolo asi najviac čo som za posledný týždeň dokázala.

-Alison, ospravedlňujem sa že vyrušujem a musím ti niečo oznámiť ...

Nečakala som že sa v mobile ozve silný Taliansky akcent -Eliseo.

-Eliseo ? Ako si dostal moje číslo ... a prečo mi voláš ?

Bola som tak strašne vykoľajená že som chcela zložiť , pripomenul mi všetky tie veci na ktoré som sa snažila celý týždeň zabudnúť a on mi to dokázal pripomenúť obyčajným prízvukom. 

-Vieš Ali chcel som aby si sa to dozvedela odomňa a nie z nejakých novín alebo časopisov .... Pamätáš,slúbil som ti že okamžite ako sa dozviem niečo viac o Daniellovi ozvem sa .....

Zľakla som sa a moje hrdlo , srdce a všetky moje orgány sa zovreli do jednej veľkej hrče .

-čo sa stalo ?

Zašepkala som tlmene a moje slzy už premáčali moju tvár aj oblečenie.

-Ide o Daniella ...on...hned ako odišiel z plesu ..Ali, on utrpel vážnu autonehodu, leží v nemocnici a chvalabohu je stabilizovaný. Prepáč že som ti nezavolal ihned a nič som nevedel o jeho stave a bál som sa ako tito mám oznámiť .

Slová sa mi miešali v hlave, Autonehoda, Daniell , stabilizovaný , a to všetko kvôli MNE ! 

Vzdychla som , srdce mi začalo biť silnejšie a ja som myslela že dostanem infarkt. Mobil mi vypadol z ruky a ja som si zakryla ústa . Nevedela som sa nadýchnuť . Plúca vypovedali službu . Pľúca ma pálili ked som konečne nasala vzduch do môjho tela. Toľká vina ma zasiahla až som to nevydržala a vybehla do kúpeľne kde som vyzvracala sliny -jediné čo som dokázala. Môj žalúdok bol prázdny ...Umyla som si tvár no plakať som neprestala. Vinila som sa za to ! Za všetko môžem ja , a  len JA ! Zrazu som s celou silou udrela do obrieho zrkadla nad umývadlom a to sa roztrieštilo na márne kúsky , rovnako ako moje srdce. Vliekla som sa späť do obyvačky a vôbec ma nezaujímalo že moje ruky sú celé od krvy . Necítila som nič : Bolesť , utrpenie ....nie tých som už zažila dosť. Moja duša niekam utiekla a nechala ma v tomto skazenom svete úplne samu. Zdvihla som mobil zo zeme a priložila som si ho trasľavo k uchu.

-Eliseo zobudil sa už ?

Vzdychol a vedela som že odpoved bude záporná ...

-Nie....ale nemôžme strácať nádej , všetko bude v poriadku Ali ....

-Ja ho nemôžem stratiť ! Rezervuj mi letenku , vraciam sa späť do Talianska...

Nepochybovala som o tom , no on sa skrátka musel prebudiť , moje zviera ma potrebuje a hlavne JA potrebujem svoje zviera .... 

Tak......... dúfam že sa aspoň niekomu zlomilo srdiečko, (pretože mne hej :D ) , čo myslíte prebudí sa Daniell ? A aké budú reakcie v prípade že sa Daniell zobudí ?? (nebojte už by to malo byť v budúcej časti :D ) ......<3 :3 :)

Kidnapped by a Millionaire ...Where stories live. Discover now