Cilt 1 Bölüm 1 Yükseliş Sistemi

120 17 0
                                    

Ben Xiao Yun.

27 yaşında bir avukattım.

27 yaşıma kadar binlerce anime, manga, novel okuyup izledim.

Bir gün işten dönerken her zamanki gibi telefonumdan anime izliyordum ve son animemi izlerken öldüm.

Aptallık yapıp yola falan dikkat etmemiştim, en son duyduğum şey ise Naruto'nun endingiydi.

Lakin birkaç saniye sonra hiçbir şey olmamış gibi gözlerimi açtığımda tamamen farklı bir ortamdaydım.

Yüzlerce insanın arasında duruyordum, üç dört süper kahraman giysisi giyen insan farklı yerlerde baygın olarak yatıyorlardı.

Cosplay olduğunu düşünüyorken baygın insanlardan birisinin bana tanıdık geldiğini hissetmiştim ardından duyduğum patlama sesiyle birlikte şaşkınlıkla insanların baktığı yere doğru dönmüştüm.

Kel, sarı giysili ve beyaz pelerinli bir adam yerde mavi kanlarla kaplı devasa balıkımsı canavarın önünde duruyordu.

Kel adamdan kısa bir mesafe uzakta olan insana benzeyen kolları kopuk ağır hasarlı bir robot vardı.

Kel adamın tanıdık siluetine bakarken insanların tezahüratları ile bende alkışlamaya başlamıştım.

Birkaç dakika arasında insanların arasından birisi ileriye doğru ilerleyip tiz sesiyle " Hah, birkaç kahramanı yendi ama olsun. Belki de gizemli canlı o kadar güçlü değildi. Bu... Şey... O hâlde belki de yenilen kahramanlar güçsüzdür. " dediğinde yüzlerce insan konuşan adama öfkeyle bakmışlardı. Birisi adama yaklaşıp " Hey, öyle deme. Kaybetmiş olabilirler ama bizim için hayatlarını ortaya koydular. " dedi.

Tiz sesli adam homurdanıp " A ya da S sınıfı boş ünvanlardan ibaret ve diğer kahramanlaerın ona kaybettiğini göz önüne alırsak... C sınıfı bir kahramandan gelen tek yumrukta yatacak kadar güçsüz zaten, hehehe. " diyerek sırıttı ve " Bu kez bir çok kahramanın kaybettiğini veya yaralandığını duydum, doğru mu? " dedikten sonra etrafa bakarak konuşmaya devam etti.

Tiz sesli adam " Madem öyle asıl soru şu ki bizi gelecekte koruması için kendimizi bu elemanlara emanet edebilip edemeyeceğimiz. Hadi ama sizde hayatınızı ortaya koymak zorunda kalsaydınız herkes kahraman olabilirdi o zaman. Gizemli canlıları yenemedikleri zaman kim onlara kahraman diyebilir ki? Yani işleri bu. " dedikten sonra etrafındaki insanların tepkilerine bakarak güldü.

Xiao Yun içinden ' Ah siktir! Sonunda anladım, One Punch Man evrenine reenkarne olmuşum! Hehehem ' diye geçirerek insan topluluğunun arasından sıyrılıp devasa yerden ayrılarak sarı giysili beyaz pelerinli kel adama doğru ilerlemeye başladı, ilerlerken ' Bu beden bir önceki yaşamımdaki bedenimin çeyreği kadar güçlü değil. Ağır antrenmanlar yaparak bedenimi güçlendirip One Punch Man evreninde hayatta kalmaya çalışmalıyım. Her ne kadar bir önceki yaşamımda otaku birisi olsam da iç güce sahip olan usta dereceli bir dövüş sanatçısıydım lakin bu güce sahip olmak on beş yılımı almıştı... ' diye geçirirken kel adamın yanına varmıştı.

Xiao Yun kel adamın yanına vardığında kel adamın bağırarak " Çocuk benden bildiğin bal damlıyor. Ahahah! Geç geldiğime sevindim! Şimdi ufak bir sik yememe rağmen acayip itibarım olacak! Diğer kahramanlar gizemli canlıyı öyle elden ayaktan düşürdü ki yenmesi pastadan bir parça almak gibiydi! " ...

Xiao Yun kel adamın yüzünü insanlara çevirip konuşmaya başladığını görünce iç çekerek konuşmasını bitirmesini bekledi, One Punch Man evreninde en çok hayran kaldığı ve saygı duyduğu kişi Saitama'ydı. Saitama'nın gücünü Genos, Silverfang Bang, Kral gibi çok az insan biliyordu. Saitama ise övünmeyip insanların gözüne gücünü sokmadan tek hamleyle canavarları vs. öldürüp dünyayı korumaya çalışıyordu, korurken şehirlere zarar verse de...

Yükseliş SistemiWhere stories live. Discover now