5

4.4K 342 81
                                    



Vote ve Yorumları eksik etmeyelim lütfen.. ☀️

Aşık çift umutlarıyla tanışalı 2 ay olmuş ve umutları artık 3 ay 1 haftalık olmuştu. Jimin kavun karnıyla ortalığa mutluluk saçarken eşi de sırf onun için görevini gün içinde çabucak halletmeye çalışıyor ve eve olabildiğince erken gelmek için çabalıyordu.

Şimdi ise ikili yataklarında uykunun ellerine kendilerini teslim etmiş bir şekilde yatıyorlardı. Jimin eşine fazla büyük olmayan karnının el verdiğince arkadan sarılmış bir şekilde yatarken Jungkook ise günün yorgunluğuyla başını iyice yastığına gömmüştü. Bu güzel ve huzurlu uykuyu hem Jimin'in hem de Jungkook'un güçlü bir şekilde hissettikleri bir acı bozdu. İkili hemen uyanırlarken Jimin acıyan karnını Jungkook ise Jimin'in karnına denk gelen sırtını ovuşturuyordu. Umutları babasının karnında sıkılmış olmalıydı ki sıkı bir tekme geçirmişti etrafını sarmalayan karna.

Jk: Hayatım bu neydi böyle?

Jm: Kook Hope sinirlenmiş galiba nasıl da sert vurdu.

Jk: Bebeğim ne oldu sana hım? Kim kızdırdı seni? Yoksa babana sırtımı döndüm diye mi kızdın?

Jm: Kook saçmalama neden sana kızsın bence canı sıkıldı ya da benim gibi acıktı.

Jk: Sen aç mısın?

Jm: Biraz.

Jk: Hadi hemen mutfağa!

Jungkook güzel eşiyle birlikte yavaşça aşağı kattaki mutfağa girdi ve ne yemek istediklerine karar verdikten sonra hemen hazırlamaya başladı. Jimin büyük olmamasına rağmen zayıflığından dolayı paytak yürümesine sebep olan karnıyla eşinin arkasında dolanıp eline aldığı şeyleri masaya taşıyordu.

Tercüman son doktor kontrolünde 2 kilo almış olamanın verdiği moral bozukluğu nedeniyle yemek yemeyi reddetse de Jungkook, doktor ve bebeğinin isteği üzerine azar azar yiyordu. Tabi en çok bebeği istediği için yiyordu o ayrı.
Kilolu değildi hatta hiç kilolu değil fazlasıyla zayıftı. 1,73 boyu olmasına rağmen sadece 55 -son iki aldığı kiloyla birlikte tabi- kiloydu ve bu bir erkeğe hem de hamile bir erkeğe göre fazlasıyla düşüktü.

...

Günler hatta haftalar geçmiş ve bebeğin kontrol zamanı gelmişti. İkili bu kontrolün, Jungkook'un ve Jimin'in tatilinine denk gelmesinin rahatlığıyla güzel bi kahvaltı yapmış ve radyoda çalan şarkılara eşlik ede ede kontrollerinin olduğu hastahaneye gelmişlerdi. Oturdukları sandalyelerde randevu saatlerinin gelmesini beklerlerken hararetli hararetli de boya yapacakları bebek odasının dizaynı hakkında konuşuyorlardı.

Jk: Pembe olmasın hayatım yaa. Hem fazla cinsiyetçi değil mi?

Jm: Tamam o zaman turuncu yada sarı yapalım. Hem.. hem sen sarıyı da çok seversin. Evet sarı olsun Kook!

Jk: Tamam aşkım sen nasıl istersen.

Jm: Yaşasın!

..: J-Jimin?

Evli çift sesin geldiği yöne dikkatlerini verdiklerinde, hamile olanın şokla gözleri açıldı. Tabi ki karşısında eski eşini görmeyi beklemiyordu. Jungkook bakışan ikilinin arasında bakışlarını gezdirirken elini sıkan eşine endişeyle baktı. Daha sonra da eşinin rahatsız olmasına sebep veren adama çatılı kaşlarını gösterdi.

Jk: Hayatım bir sorun mu var?

Jm: T-Taehyung?

Tae: Jimin?

Hope Jikook✔️Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin