Cap 7

195 15 5
                                    

- Ok dar imi zice si mie unde e camera lui Suga? Spun eu mergând în bucătărie
—acuma mai vrei și să te ducem în camera? Spune hoseok
— dar am vorbit cumva cu tine? Spun eu pe un ton arogant
— cum ti-am mai spus, nici nu trebuie
— atunci ce te tot bagi în seamă? Deja am ajuns la capătul randări. Ok am încercat să fiu draguta cu voi dar deja nu mai suport aroganța ta crezi ca nu stiu ceea ce crezi despre mine? Spun eu și dă să răspundă dar nu îl las. Nu imi pasa ceea ce crezi tu despre mine iar dacă tu crezi ca sunt o răsfățată și ca am primit totul pe tava atunci te înșeli, dacă toți oameni ar fi ca tine sincer aș apela la expresia "opriți Pământul  vreau sa cobor" Asa ca la revedere și ne vedem la anul. Spun eu și ies din casă

Pur și simplu nu mai suport ca toată lumea să creadă că am primit totul pe tava când eu stateam cu nopțile ca să ajung unde sunt și să evoluez la compusul cântecelor și să invat să cânt la instrumente, imi era extrem de greu pe atunci stateam zi și noapte doar la școală în sala de muzică încercând să invat mai mult și mai mult, ca să ce? Să ajung ca toată lumea să imi spună că am primit totul pe tava?

Ei bine... Se pare că asa am ajuns, nici nu imi dădeam seamă cum naiba am ajuns eu în parc dar nu imi displăcea ideea și plus ca aveam noroc cu chitara pe care am luat-o cu mine asa ma merg pe o bancă și imi scot Chiara și incep sa cânt ca să mă relaxez, nu mai voiam să fiu prinsă în ganduri negative și să ajung la altceva.

HOSEOK POV.

Ok.. Ce a fost asta?? De ce ma simt asa din cauza cuvintelor ei??
idiotule pentru ca ai criticat-o din prima și ai fost nesimtit cu ea
A da.. Stai!! Cine naiba esti?
conștiința ta,
Cred ca innebunesc
— CÂT DE PROST POTI SĂ FI HOSEOK!! Tipa Jin la mine si ma scoate din asa zisa conversație cu conștiința mea
— dar ce am facut?? Ea singura a ieșit din casă
— hoseok imi pare rau ca ți-o spun dar esti fraier.. Spune jimin
— DAR CE AM FACUT?? E VINĂ MEA CA E O RĂSFĂȚATĂ?
— JEON HOSEOK TACI!! TIE ȚI-AR PLĂCEA SĂ ITI SPUNĂ CINEVA CA AI PRIMIT TOTUL PE TAVA IN TIMP CE TU LUCRAI SĂ PERFORMEZI??! tipa Jin la mine și oarecum are dreptate
are perfecta dreptate fraiere
O nu... Nu tu din nou
o ba da, ma bucur ca iti place sa stau cu tine
O haide te rog doar taci.
— ok.. Poate ca am fost puțin nesimtit dar...
— dar ce?? Poate acea fata stătea cu nopțile să performeze și să ajungă unde e acum iar tu ce faci? Hoseok nu te credeam asa Nu toate sunt ca Ea. Spune RM punând accentul pe ultimul cuvânt le dădeam dreptate la orice ar fi supus dar nu și la asta toate sunt la fel.
— toate sunt la fel, spun eu rece și plec să o impac pe mucoasa dar abia dupa ce am ieșit din casa am realizat ca habar n-am unde s-ar putea duce asa ca merg prin parc și sper din inima să fie acolo pentru ca dacă ar afla dl. Bang mi-ar rupe capul.

În primul rând vreau sa va zic ca am facut mici modificări la capitolele 1, 2 și 3 asa ca aș vrea să le recititi dacă doriti, bun deci:

Hey guys iată un nou capitol, stiu stiu nu e chiar asa interesant dar nu am prea avut timp ținând cont că am scris 2 capitole la cealaltă carte și sinceră să fiu am cam vrut să renunț la publicarea acestei cărți până am un număr minim de capitole dar un simplu comentariu ma ajutat enorm de mult și mi-a ridicat moralul care era deja la 3m sub pământ. Sper sa va placa si aceasta carte și cum am spus și îi cealaltă carte la această prezentare, aceasta carte e mai ales pentru cei care iubesc caii pentru ca mai mult despre asta ar fi vorba dar și despre muzica evident. A da era să uit, dacă toate lucrurile se întâmplă prea repede în carte va rog sa imi spuneti.

𝗕𝗧𝗦? 𝗡𝗨 𝗠𝗨𝗟𝗧𝗨𝗠𝗘𝗦𝗖⚠︎                      Where stories live. Discover now