İT

4 1 0
                                    

Rusya da 16. Gün'

Bölüm şarkısı// Onur Can Özcan' Hırka
.

.

.

Ömründe bir zaman olur, çok çaresiz kimsesiz yalnız hissedersin.
Seni üzebilecek her şey herkes hayatındaymış ve seni mutlu eden herkes gitmiş gibi hissedersin.
Çaresizlik, kimsesizlik, yorgunluk, dargınlık. Tüm bu duygular seni bulmuş gibi.

Karamsar değilsindir çünkü karamsarlığın ta kendisisindir.
Şu an tam olarak öyle hissediyorum.

Hayatımda bir şeylerin yolunda gittiği bir Allah'ın günü yokmuş gibi birde televizyondan izlemek zorunda kalıyordum tüm bu olanları.

Artık kendimi Aden gibi hissetmiyorum, artık hissetmiyorum, beni var eden tek şey içimde ki ne olduğu bilinmeyen sesler ve diğer kişiliğim.

Rusya da 15. Gün gecesi'
Yatakta dönüp durduktan sonra uyuyamayacağımı anlayıp çarşafı üzerimden attım.  Televizyonu açıp kanalları gezmeye başladım, gece haberi karşıma çıktığında kanalı değiştirmeyip izlemeye başladım. Türk kanalı olduğu için de dikkatimi bir hayli çekmişti zaten.

KENA TV
Aden Yazıcıoğlu, dikkatleri iki haftadır ortalarda olmayarak üzerine çekerken, Eski iş adamı Murat Çakır'ın ortaya çıkması ve yaptığı açıklamalar ile tepkileri de üzerine çekti.
İşte milyonları şaşırtan açıklama:

Murat Çakır" Aden'in tecavüz haberlerini alır almaz İzmir'e geldim biliyorsunuz ki birkaç ay önce Aden'in velayeti Alkın Yazıcıoğluna geçmişti.

Biz de bu sürede onunla iletişimi tamamen koparmıştık ama arada sırada buradaki tanıdıklardan haberini alıyordum.

Bora ve Göktuğ Karaca ile olan ilişkisinden de haberdardım.
İlk başlarda ikisiyle de yakın arkadaş olduğunu düşünüyordum ama samimi görüntüleri elime ulaştığında ikisiyle de aynı anda bir ilişkisi olduğuna kanaat getirdim.
Aden'in velayeti bendeyken eve bir dakika bile geç kalmayan kız öz babasına geldiğinde ne hikmetse iki ilişkiyi aynı anda yaşar olmuş buradan öz babası olacak adama sesleniyorum.  17 yaşındayken bile aklı başında akıllı bir kız nasıl Alkın beyin yanına geldiğinde yoldan çıkar bir hal aldı. Ne yaşadı ya da yaşattılar. Ne Aden'e bu yolu seçenek olarak sundu merak ediyorum."

Bu açıklamayı dinledikten sonra sabahtan beri hiç yemek yemediğimi de varsayarsak gözlerimin kayması ve yer ile bedenimin buluşması şaşırılmaz oldu.
  Televizyonun ışığı sönüp etrafı karanlığa bıraktığında aynı zamanda odamın kapısı kırılacakmış gibi çalınmaya başladı. Enis'in olamayacağı aklıma geldiğinde o şerefsizden başka kimsenin böyle kapı çalmayacağı kanısına vardığımda yerimde hareketlendim ama kasıklarıma giren sancı ile olduğum yerde kalakaldım. Ne kalkabiliyor ne de sebebini bilmediğim bir şekilde konuşabiliyordum.

Dil kökümün iradem dışında boğazıma kaydığını hissettim.
Odamın kapısı daha hızlı çalınıyor ve kulak dolduran konuşma ve adım sesleri geliyordu kapı eşiğimden nefes alamayacak raddeye geldiğimde ellerimi boğazıma götürmüş bir şekilde nefes almaya çalışıyordum. 
Bilincimi yavaş yavaş yitirdiğimde odanın kapısı açılmış ve kim olduğunu seçemediğim sesler duymaya başlamıştım.

Alnımın altında hissettiğim el ile benden bağımsız boğazımı sıkan ellerim gevşeyip kendisini boşluğa bıraktı bilincimi tam olarak kaybetmeden önce ağızımın içindeki parmaklar aynı zamanda çenemi de aşağıya çekti.

YAKAMOZ Where stories live. Discover now