capitolul cincizeci

2.7K 214 73
                                    

        

         Totul este o agitație continuă

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

         Totul este o agitație continuă. Încă de aseară, în jurul meu este un haos. Un haos plăcut, totuși, pentru că astăzi este nunta celei mai bune prietene și nimic nu poate strica acest moment. Nu atâta timp cât eu sunt aici, cât ea este aici. Îmi privesc imaginea din oglindă și zâmbesc. Rochia îmi vine bine, la fel cum le vine și celorlalte domnișoare. Iar Ashley este superbă și agitată, și nervoasă și emoționată. Cred că nu am mai văzut-o așa niciodată.

           — Nu, nu îmi place părul, nu îmi place rochia, nu îmi place buchetul, spune de pe scaunul ei. Nu îmi place nimic! Vreau să îl văd pe Pete. Unde este Pete? întreabă, ridicându-se  și pornește spre ușă. Să nu aud că nu e bine să îți vezi soțul înainte de nuntă, se întoarce spre mama ei, care se pregătea să vorbească.

          — Merg eu să îl chem, spun, oprind-o fix în momentul în care voia să iasă. Îți stă bine părul, și rochia e frumoasă, și buchetul la fel. Totul e perfect și voi merge eu după Pete, pășesc spre ea și o apuc de mână, sărutându-i obrazul. Ești superbă, zâmbesc cald.

          — Mulțumesc, șoptește, întorcându-se spre locul ei.

          Ies din încăperea care a fost repartizată pregătirii miresei și traversez toată casa pentru a ajunge în aripa unde Pete are camera lui. Casa asta este uriașă, mai bine zis un conac. Când am ajuns aici m-am simțit ca o fetiță care pășește spre noua ei viață de prințesă. Sentimentul a dispărut rapid când a trebuit să încep să o liniștesc pe Ashley, care o luase razna. O înțeleg, înseamnă foarte mult pentru ea acest moment și cred că așa aș fi și eu. Iar faptul că vrea să îl vadă de pe viitorul ei soț este pentru simpla asigurare că nu s-a răzgândit. Are această teamă că o va părăsi, deși este imposibil să se întâmple una ca asta. Pete este îndrăgostit de ea până peste cap.

          Toată mini vacanța noastră din Miami a fost atât de stresată, de agitată și de nehotărâtă de parcă nu știa dacă mai vrea sau nu să facă nunta. Nu știu cum a reușit să se liniștească pe parcursul zborului de întoarcere pentru că o vedeam cum nu mai are răbdare să pună piciorul pe pământ. Apoi aseară s-a dezlănțuit iadul și început să sune pe toată lumea să întrebe dacă mai participă. Mi se pare amuzant totuși faptul că Pete este cât se poate de calm și nu îmi vine să cred că merge zâmbind spre o viață alături de o nebună.

          Bat la ușa lor și aștept să aud ceva dinăuntru. Când aud un intră înfundat, apăs pe clanță și împing ușa, băgându-mi capul pe mica crăpătură a ușii.

          — Mel, intră, Pete spune, iar eu intru cu totul, privind bărbații din cameră și pe mama lui Pete, care își șterge ochii. Bărbatul meu stă într-un colț, zâmbindu-mi atunci când ochii ni se întâlnesc.

          — Ashley vrea să te vadă, spun, chicotind. Este agitată și nu îi place nimic, adaug, văzându-l cum pornește spre mine, spre ușă.

Pe cerul nostruUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum