capitolul patruzeci și opt

2.6K 203 22
                                    

          Îmi închid ochii, anticipând picaturile de apă care îmi lovesc fața la nici două secunde distanță

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

          Îmi închid ochii, anticipând picaturile de apă care îmi lovesc fața la nici două secunde distanță. Simt tot mai multe picături lovindu-se de fața și părul meu. Încerc să îl stropesc și eu, însă nu cred că reușesc prea multe pentru că nici nu știu dacă se află în locul unde palmele mele lovesc. Nu mă pot opri din râs chiar dacă aproape nu mai pot respira. Îl aud și pe el râzând și, probabil nu încetez acest joc pentru că iubesc să îl aud râzând. L-aș putea asculta o viață întreagă și nu m-aș plictisi.

          — Încetează, strig printre hohote, dar nu cred că mă aude sau nu vrea să o facă pentru că apa încă mă stropește. Gata, mai strig o dată.

          Mă întorc cu spatele spre el și îmi duc palmele la ochii, ștergând din apă și încercând să îi deschid. Văd pentru câteva secunde în ceață, iar apoi îmi revine privirea la loc. Observ că apa nu mă mai stropește și mă întorc din nou cu fața spre Tammy, care rânjește.

          — Trebuia să vezi ce față aveai, râde.

          — Ți-am spus că încetezi, spun, încruntându-mă spre el.

          — Mi-ai spus și te-am auzit, dar îmi plăcea așa mult de tine, chicotește, pornind spre apă spre mine.

          Corpul lui se mișcă prin apă, apropiindu-se de mine din ce în ce mai mult și văd în ochii lui dorință. Aceeași căldură pe care am văzut-o în mașină și pe care o văd mereu când se uită la mine mai mult de cinci secunde. Îi văd brațele cum se deschid, invitându-mă să mă apropii și eu, dar întâi mă uit în jurul nostru. Însă suntem singuri, este destul de târziu ca cineva să fie aici acum, dar trebuie să fiu sigură.

          Fac doi pași prin apă și sunt în brațele lui, care se strâng în jurul meu. Îmi lipesc capul de pieptul lui și îmi încolăcesc și eu brațele în jurul trunchiului său. Stăm unul în brațele celuilalt pentru ceva timp și nu știu dacă este mult sau puțin pentru că mi se pare o veșnicie atunci când îmi ridic privirea spre el și îl găsesc zâmbind. Fața lui coboară spre a mea, iar buzele noastre se întâlnesc.

          Sărutul este unul cast la început, dar pe măsură ce se adâncește devine din ce în ce mai pasional, mai aprins și mai dezordonat. Buzele lui le părăsesc pe ale mele și coboară pe maxilar, sorbind picaturile de apă de pe fața mea. Palmele lui îmi prind coapsele și mă ridică, iar eu îmi încolăcesc picioarele în jurul lui. Acum, buzele, limba și dinții lui au acces la gâtul meu, care primește acum toată atenția lor.

          Îmi închid ochii, lăsându-mi capul pe spate, oferindu-i mai mult loc. Las toate senzațiile să îmi cuprindă corpul. De la furnicăturile din locul, de pe coapse, unde palmele lui mă țin până la fiorii care pleacă de pe gâtul meu prin tot corpul. Îmi ridic palmele și îmi strecor degetele în părul său, scâncind când dinții lui cuprind o bucată din pielea gâtului.

Pe cerul nostruUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum