Asansör

40.7K 884 389
                                    

19 Şubat 2013 tarihinde, Cecil Hotel'de Elisa Lam adındaki 21 yaşındaki bir Kanadalı turist, otelin su tankerinde ölü bulundu. Ölümü, otel müşterilerinin, suların renginin bulanık ve tadının garip olduğunu farketmesiyle ortaya çıktı. 

Ceset üç haftadır oradaydı. Olayı çözmek için araştırma yapan polisler inanılmaz garip bir şeyle karşılaştı. Otelin asansör kayıt kamerasındaki videoda Elisa tüm katlara basıyor ancak asansör hareket etmiyor. Bunun üzerine kadın garip hareketler yapmaya başlıyor ve daha sonra biriyle konuşmaya başlıyor. Ardından elleri bir insanın yapamayacağı bir şekilde ters dönüyor, bükülüyor ve kıvrılıyor konuşurken. Daha sonra hiçbir şey olmamış gibi geri biniyor, asansör "sonunda" çalışıyor ve geri kalan kısımlarda anormal bir şey bulunmuyor, sadece binen diğer müşteriler var. 

Yapılan otopside uyuşturucu bulunmuyor ve Lam'in geçmişinde de asla öyle bir problemi olmadığı ortaya çıkıyor. Nedense otopsi sonucu böyle söylemesine rağmen polis raporu tam tersini iddia ediyor ve dava kapanıyor. Elisa Lam üzerinde çok araştırma yapmış olsam da hala gizemini benim ve diğer insanlar için koruyor. İşte bulunan ve hala ürperten asansör kayıt videosu;

http://m.youtube.com/watch?desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DcJ_E6l1P86U&v=cJ_E6l1P86U

Mutlu yıllar, seneye görüşürüz.

Gece Okumayın! [DÜZENLENİYOR]Where stories live. Discover now