Bloody Mary

98.2K 1.8K 1K
                                    

DÜZENLENMİŞTİR.

Efsaneye göre; Bloody Mary isimli bir kız 150 sene önce yaşamış. Daha önce doktorlar bugünkü kadar bilim teknolojisine sahip değillermiş. Mary'nin kalbinden rahatsız olduğunu anlayamamışlar. Bir gün aniden kızın kalbi durmuş ve doktorlar öldüğünü söylemişler. Bunun üzerine ailesi çok yıkılmış. Kızlarının ölümüne bir anlam verememişler.

Cenaze töreninde kızın koluna bir iplik takmışlar ve yaşıyorsa kolundaki iplik çanı çekince çalar diye düşünmüşler. Cenazeyi gömdükten sonra tüm ailesi üzgün olduğu icin bir barda içki içmeye gitmişler. Dönüşte tekrar Marry'nin mezarına bakmak için gelmişler. Kızın koluna bağladıkları ip aşağıya çekilmiş ve çan yerde duruyormuş. Hemen mezarı açmaya başlamışlar tabutu çıkarmışlar.Açtıklarında Mary'nin, tabutun kapağını açabilmek için tırnaklarıyla kapağı kazıdığını görmüşler.

Elleri kan içinde kalmış Mary'nin ailesi artık onun gerçek bir ölü olduğuna kanaat getirmişler. Ailesi bunun üzerine çok üzülmüş ve kızlarının canlı gömüldüğünü anlamışlar.

Söylentilere göre - ki bunlar farklı farklılar- ayna önünde ismini tekrarladığımızda Mary görünüyor yada yanımıza geliyormuş. Bunun çeşitleri de şunlar :

1.Aynanın Karşısına geçin oda kapkaranlık olsun 3 kez Bloody Mary diye seslenin..Aynadan çıkıp gözünüzü çıkarır ve yüzünüze zarar verir.

2.Karanlık bir odada aynanın önüne geçip 13 kere Bloody Mary derseniz kızımız bu işlemi yapan arkadaşa görünüyormuş ve yüzüne saldırıyormuş.

3.Banyoya gidin, aynaya bakarak 13 kere "I believe in Mary Worth" (Mary Worth'a inanıyorum) deyin.

Gece Okumayın! [DÜZENLENİYOR]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin