Her Yerdeler

42.2K 969 450
                                    

İsmini vermek istemeyen bir üyenin başından geçmiştir.

GERÇEKTİR.

Bilirsiniz, geceleri korkunçtur. Ama her gece kurulmuş gibi saat 4'te kalkmam korkunun sonucu değildi. Bu başka bir şeydi.

Her gece kalktığımda ihtiyacım olmadığı halde banyoya uğrarım ve aynadan kendime bakarım. Aynada anormal bir şey görmem. Tek bir şey haricinde. Kendim. Sanki gözlerim oyulmuş, yüzüm bembeyaz bir ruh gibiyim.

Bu olay 4 ay kadar sürdü. Nedenini hiç düşünmedim. Ama kendimden korkmaya başlamıştım. Aileme söylemedim. Çünkü inanmayacaklardı ve beni deli doktoruna göndereceklerdi. Ya da yıllardır etkisini göstermeyen epilepsi hastalığıma bağlayacaklardı.

Uyurgezerim, bu da bir ihtimal tabii ki. Ama size söyleyebilirim ki bu eve taşındığımızdan beri bunu yapmadım.

Ve her gece kurulmuş gibi kalktığımda tuvaletin kapısının örttüğü duvarda bir şey görüyorum. Bu yazı mı, bir şekil mi? Hayır, bu bir göz.

Peki, bunu evin eski kiracılarının satanist olduğuna bağlayabilirim. Ve neredeyse benim yaşlarımda bir kızları varmış. Bilmiyorum, sanırım korkuyorum.

Apartmanımızda mutfak boşluğu var. Her apartmanın penceresi ortak boşluğa bakıyor. Eve yeni taşındığımızda boşluğa bakan oda kilitliydi. Ev sahibi bir bahane uydurup bize o odayı göstermedi. Ama tabii ki daha sonra o odaya girdik.

Odanın camı yırtılmış gazetelerle kaplıydı. Camın neredeyse çizik olmayan bir yeri yoktu. Ve o oda evin güneş görmeyen tek yeriydi.

Sağına, soluna her yere bak. Onlar her yerdeler. Korkarsan ölürsün, korkmazsan daha kötüsü.

Gece Okumayın! [DÜZENLENİYOR]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin