Daffy

71.4K 1.1K 785
                                    

Merhaba.Benim adım David.Size "Daffy" ye yada "Daphne" e neler olduğunu anlatıcağım.

O babamın arkadaşıydı, ve çok sık bir şekilde görüyordum.26 yaşındayım,fakat ne hatırladığımı size söyleyeceğim.Ben Daphne ile tanıştığımda 8 yaşındayım.Gerçekten güzel görünüyordu..Her Cuma sabahı saat 5'de babamı ziyaret ederdi.Oturma odasında oturup iş konuşurlardı.. Kızın her hafta ruh halinin değişmesi ilgimi çekti.İlk hafta gerçekten mutlu ve normal bir insan gibiydi.Nasıl oluyorsa.. Aylar sonra, daha mutsuz ve daha sinirli olmaya başladı.Babam ile saçma salak düşünceler ile tartışmaya başladı.Bir gün,kadın yanıma geldi ve güzellik ameliyatı olmak istediğini söyledi.Babam ona ameliyata ihtiyacın olmadığını söyledi,fakat Daphne ne dediğini umursamadı bile.

Sonraki gün, ortalıkta hiç yoktu.Babam endişelenmeye başladı.Ben umurasmıyordum,çünkü bu kadınıda hiç sevmiyordum. Her seferinde bizi ziyaret ettiğinde oturma odasında otururduk ve bana doğru bakıp gülümserdi, bir tür nefret gülümsemesi..

Herneyse, Babam Daphne'nin evine gitti.Ve geri döndüğünde, Daphne'nin ölü olduğunu söyledi.Şok oldum, çünkü bunu beklemiyordum.Nasıl öldüğünü sordum.

"Cam parçası ile boğazını kesmiş"

Şimdi gerçekten şok oldum.Niye böyle bir şey yapmış olabilirki?

Onun intiharının nedenini araştırmaya başladım.

Ondan sonraki gece,koltuğumda uyandım.Gözlerimde bir tür acı hissettim.Bunun bir tür yorgunluk belirtisi olduğunu düşündüm.Penceremde birisinin olduğunu fark ettim.Ayağa kalkıp kim olduğuna baktım. Bu bir suratdı.Daphne'nin suratı.

Suratı,çok değişikti.Gözleri yuvarlaktı,normal göz değil kaşları dümdüzdü.Yanaklarıda şişmişti.

Işıkları açmak istedim, ama döndüğümde butonun yanında duruyordu.Bana her ziyaret edişinde yaptığı gibi gülümsedi.Panikledim,Düştüm.Kızın çıplak bedeninden sürünerek kaçtım,fakat sadece güldü.Korkumdan kaybettim.

Son duyduğum şey cam kırığı sesi.

Haftalar sonra,babam eve geldi ve bir kutu Daphne'nin fotoğrafları vardı.Çok korkmuş gibi görünüyordu babam.Kutuyu açtım ve resimlere baktım.

O odamdakiyle tamamen aynı görünüyordu.

Fotoğrafların detaylarına baktım.Garip olanlar ise bu fotoğraflar Daphne'nin ölümünden sonra çekilmiş olmaları.

Bu fotoğrafları gördükten sonra, Her gözlerim bir yere daldığında geliyor. Hap almadan uyuyamıyorum artık. O benim hayatımı yok etti.İnanın ama inanmayın.O öldü,sonsuza dek,fakat kurbanlarının kafasında hala yaşıyorlar.

Video

http://www.youtube.com/watch?v=y_dgtjDndOI

Gece Okumayın! [DÜZENLENİYOR]Where stories live. Discover now