Dolabımda!

38.1K 896 156
                                    

Sonunda taşınmıştık. Geçen senenin drama ve stresini üstümüzden daha rahat atabilmek, eşimle ayrılmamızın etkisini oğlumun çok hissetmemesi için, harika komşulara sahip bir mahalle seçmiştik. Çitler bembeyazdı, bahçemiz temiz ve düzenliydi. Taşınmamızın ilk gününde 3 yaşındaki oğlumla beraber çok büyük bir yıldırımı yakından görmüştük. Onun gördüğü ilk büyük yıldırımdı ve çok beğenmişti. Ertesi gün, bana dün gece penceresinden süper şimşekler gördüğünü söyledi. Ondan sonraki gün yine aynı şimşekleri gördüğünü söyledi, gece şimşeklerin yaptığı gölgesine bakıp eğlendiğini belirtti. "Rüya görüyordun canım, dün hiç yıldırım olmadı ki" dedim. Hayal kırıklığına uğramıştı ama en yakın zamanda tekrar olacağını söyleyince sevindi.

Ardından bu her gün olmaya başladı. Her gün penceresinden gördüğü şimşeklerden bahsediyordu. Gördüğü ilk akılda kalıcı yıldırımdan sonra çok hoşuna gitti ve bunun rüyasını görmeye başladı diye düşündüm.

Herkes o olay hakkında yapacak hiç bir şeyim olmadığını söyledi ama kendimden nefret ediyorum çünkü çocuğumu korumam lazımdı. O sabahı çok net hatırlıyorum. Kahvaltımı bitirmiştim ve gazete okuyordum. İlk sayfada bir pedofilin, çocukların (özellikle erkek) evlerinin orada bekleyip, uyuduklarında flaş fotoğraflarını çektiği yazıyordu. Bazen de daha fazlasını yaptığı... Bağlantıyı kurduğumda boğazım düğümlendi.

Bu caninin yakalanmasından bir hafta önce oğlum yanıma gelmişti.

"Artık penceremde hiç yıldırım yok!"

Oyununa devam etmiştim. "Sonunda dindi demek, öyle mi?"

"Hayır! Artık dolabımdan geliyor!"

İşte çocuğumu koruyamadığım an oydu. Şaka yapıyor sanmıştım.

Gece Okumayın! [DÜZENLENİYOR]Where stories live. Discover now