Chapter 7

3.6K 282 8
                                    

Μείναμε αρκετή ώρα αγκαλιασμένοι κοιτάζοντας το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας μπροστά μας. Μόλις απομακρυνθήκαμε μου έδωσε ένα απαλό φιλί στα χείλη αλλά εγώ ήθελα κι άλλο. Τον ξάπλωσα στην ψάθα και ανέβηκα από πάνω του συνεχίζοντας το φιλί μας. Φιλιόμασταν για αρκετή ώρα και οι γλώσσες έπαιζαν το δικό τους μοναδικό παιχνίδι καθώς τα χέρια μου ήταν περασμένα γύρω από το σβέρκο του ενώ τα δικά του ήταν στην μέση μου την οποία χάιδευαν απαλά. 

'' Μωρό μου θέλω να σου πω κάτι. '' ή τώρα ή ποτέ. Πρέπει να το μάθει σιγά σιγά. Θα γίνεις πατέρας σε λίγους μήνες εξάλλου και επίσης η κοιλία μου έχει αρχίσει να φαίνεται.

''Ο,τι θες αγάπη μου. '' μ'αρέσει αυτή η διάθεσή του. Μακάρι να είναι έτσι μόλις του το πω.

'' Μωρό μου είμαι έγκυος. '' το χαμόγελό του έφτασε στα ύψη. Με έβαλε από κάτω του και άρχισε να φιλάει όλο το πρόσωπό μου. Πρώτα φίλησε τα μάγουλά μου, ύστερα ξεχωριστά τα δυο μου μάτια, στην συνέχεια το μέτωπο και το πιγούνι μου και στο τέλος άφησε την μύτη και τα χείλη μου. Με φίλησε με πάθος σαν να μην υπήρχε αύριο.

'' Με έκανες τον πιο ευτυχισμένο άνδρα στο κόσμο, το ξέρεις, έτσι; '' τον αγαπάω τόσο πολύ.

'' Σ'αγαπάω πολύ αγάπη μου. '' είπα. Άρχισε να με φιλάει πάλι. Μετά από λίγο ανακάθισε και με έβαλε ανάμεσα στα πόδια του ενώ τα χέρια του κλειδώθηκαν γύρω από την κοιλιά μου.

'' Πόσο μηνών είσαι; '' μου είπε.

'' Μπήκα στον 2ο μήνα. '' θυμάμαι ακόμα την ημέρα που πήγα στον γυναικολόγο μου. Ανησύχησα για την καθυστέρηση μου αλλά δεν περίμενα πως θα είναι εξαιτίας της εγκυμοσύνης. Νόμιζα πως ήταν κάτι πιο σοβαρό. Θυμάμαι ακόμα το γάργαρο γέλιο του όταν χλώμιασα επειδή νόμιζα πως έχω καρκίνο ή κάτι εξίσου σοβαρό. 

'' Ξέρεις το είχα κάτι λίγο επίτηδες. '' είπε τονίζοντας το ''λίγο'' και τραβώντας το 'ι' .

'' Τι εννοείς επίτηδες;. '' δεν το πιστεύω.. δεν νομίζω να...

'' Εεε να εκείνη την μέρα είχα ξεχάσει όντως το προφυλακτικό αλλά δεν μπήκα στον κόπο να τραβηχτώ έξω την κρίσιμη ώρα. '' είπε απλά. Μα πως; Καλά εγώ πως δεν κατάλαβα τίποτα;

'' Βαγγέλη.. '' παραπονέθηκα. Δεν είναι ότι με πείραξε η εγκυμοσύνη αλλά δεν μ'άρεσε αυτό και το γεγονός ότι μου το έκρυψε με εκνεύρισε. 

'' Και 'γω σ'αγαπάω μωρό μου. '' με φίλησε απαλά στα χείλη και μείναμε έτσι μέχρι το βράδυ. Στο γυρισμό με το αυτοκίνητο όμως ένα αμάξι έπεσε κατά πάνω μας. Αμέσως ο Βαγγέλης έβαλε το σώμα του μπροστά μου και μου ψιθύρισε : '' Να τον προσέχεις '' πριν συγκρουστούμε με το άλλο αυτοκίνητο. Στην συνέχεια απλώθηκε σκοτάδι.

Μην αφήνεις τον χρόνο να περνάOnde histórias criam vida. Descubra agora