Chapter 5

3.5K 295 5
                                    

Μετά από 20 λεπτά γύρισα ανάσκελα για να μαυρίσω και από μπροστά. Έβαλα αντιηλιακό πρώτα στα πόδια μου, ύστερα στα χέρια μου και τέλος στην κοιλιά μου. Χμμμ... έχεις αρχίσει όντως να φουσκώνει. Ξάπλωσα ανάσκελα και άρχισα να κάνω ξανά ηλιοθεραπεία. Ξαφνικά ένιωσα κάτι παγωμένο να πέφτει πάνω μου. Έβγαλα τα γυαλιά μου και αντίκρισα τον Βαγγέλη να στραγγίζει το μαλλί του πάνω μου. 

'' Ιιιιιι Βαγγέλη θα σε σκοτώσω. Είναι παγωμένο. '' παραπονέθηκα.

'' Να μάθεις που με άφησες μόνο μου. ''

'' Σε μίσω. ''

'' Μ'αγαπάς. ''

'' Άντε πάλι την ίδια συζήτηση. ''

'' Άντε τέλειωνε με το μαύρισμά σου να πάμε για μια βουτιά και μετά να πάμε να φάμε. Αύριο σου έχω μια έκπληξη μωρό μου. '' χμμ.. τι έκπληξη; Χαχαχκαι 'γω σου έχω Βαγγέλη. Πρέπει να μάθεις σιγά σιγά πως θα γίνεις πατέρας.

'' Και 'γω σου έχω μια έκπληξη πιθηκάκι μου. '' μ'αρέσει να το λέω έτσι. Του την δίνει τόσο πολύ.

'' Χμμ... τι έκπληξη; '' ααα οχι Βαγγέλη. Υπομονή.

'' Θα μάθεις αύριο ανυπόμονο αγόρι. '' μ'αρέσει να τον βασανίζω.

Την επόμενη μέρα ξύπνησα από ένα ξαφνικό βάρος πάνω μου.

'' Μμμμμ... '' προσπάθησα να διώξω αυτό το βάρος αλλά μου ήταν αδύνατο. Άνοιξα τα μάτια μου και αντίκρισα έναν χαμογελαστό Βαγγέλη.

'' Καλημέρα πανέμορφη. '' μου είπε και με φίλησε απαλά στην μύτη.

'' Καλημέρα μωρό μου. Τώρα μπορείς να κατέβεις από πάνω μου; '' τον παρακάλεσα. Φοβάμαι για το μωρό.

'' Γιατί θες να ανέβεις εσύ; '' αυτά τα πρόστυχα σχόλια του μου φέρνουν αναγούλα στην κατάστασή μου. Ωχχ οχι πάλι οι πρωινές μου ναυτίες. Κατάφερα τόσο καιρό να τις κρύψω από τον Βαγγέλη μιας και τα πρωινά έλειπε στην δουλειά.

'' Βαγγέλη φύγε από πάνω μου. '' πρέπει να πάω γρήγορα στο μπάνιο.

'' Γιατί τι έγινε; Μωρό μου είσαι καλά; ''

'' Ναι απλά φύγε από πάνω μου. '' με το που έφυγε από πάνω μου έτρεξα στην τουαλέτα. Άρχισα να αδειάζω το περιεχόμενο της κοιλιάς μου ενώ ο Βαγγέλης κρατούσε τα μαλλιά μου.

'' Θα κάνουμε ένα τέστ εγκυμοσύνης αν οχι σήμερα αύριο, εντάξει; '' έγνεψα καταφατικά και πήρα στον νιπτήρα για να πλύνω το στόμα μου. Ευτυχώς ο Βαγγέλης δεν το συνέχισε. Πήγα ξανά και ξάπλωσα στο κρεβάτι.

'' Ξεχνάς κάτι και νιώθω πως γίνομαι σιγά σιγά γκόμενα. '' τι στο καλό λέει; Ωχ οχι.. η επέτειός μας. 

'' Αχχ μωράκι μου συγγνώμη. Χρόνια μας πολλά. '' τον αγκάλιασε και τον φίλησα.

'' Χρόνια μας πολλά μωρό μου. Πρέπει να επανορθώσεις όμως κάπως, δεν νομίζεις; '' χμμ ξέρω ακριβώς τι εννοεί. Ελπίζω το μωράκι μας να μην έχει πρόβλημα. Δεν θα σου κάνει κακό ο μπαμπάς μωρό μου. Τράβηξα τον Βαγγέλη στο κρεβάτι και στην συνέχεια μοιραστήκαμε έναν πρωινό έρωτα.

Μην αφήνεις τον χρόνο να περνάTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang