0.1

1.7K 106 39
                                    

"Merak etme anne, ben gayet iyiyim," dedim ve derin bir nefes aldım. Sertçe yutkunduktan sonra da onu tatmin etmek amaçlı, "Lucas bana çok iyi bakıyor." diye ekledim.
"Ah tatlım o çocuğa güvenmediğimi sende biliyorsun. Elimde değil"
"Üzgünüm anne, ben ona güveniyorum."
"Peki tatlım. Ben şimdi yemek yapacağım telefonu kapatıyorum. Kendine iyi bak. Bolca öpüyorum seni"
"Bende seni öpüyorum, görüşürüz anne."

Anneme yalan söylemenin suçluluğunu 1 yıldır üzerimde taşıyordum. Kendimi çok aciz ve acınası bir kız olarak görüyordum.

Lucas, onu ne kadar çok sevsemde o beni bir gram bile sevmiyordu. Onun gözüne girmek için neler neler yapmıştım, hep onun ideal tipi olmak için kendimi zorlardım.

Gece 12 den sonra eve gelirdi. O geldiği zaman eve yoğun içki kokusu yayılırdı. En çok canımı yakan da boynunda hep kırmızı ruj izleri olurdu.

Sevgimi hep göstermeye çalıştım. Ondan başka bir yere gidemeyeceğimi göstermeye çalıştım. Hep istediği yemekleri yapmıştım. Bir dediğini iki etmemiştim. Ama hayatında bir yer edinememiştim.

O benim canımı çok yakıyordu. Farkında olduğunu biliyordum. Ama o daha çok farkında değilmiş gibi davranıyordu.

~

Bu kurguyu rosekook için ayarlamıştım ama Lucas ve Yuqi için kitap sayısı az olunca bu shipe çevirdim umarım beğenirsiniz 😻

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bu kurguyu rosekook için ayarlamıştım ama Lucas ve Yuqi için kitap sayısı az olunca bu shipe çevirdim umarım beğenirsiniz 😻

umursamaz adam ve aşığı, luqi.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin