Első küldetés

110 11 2
                                    

Guren, Mito, Goshi, Sayuri, Shigure és Shinya első küldetéséről lesz szó mint egy csapat.

Nem sokkal az után hogy a Hyakuya szervezet megtámadta az iskolát, megtámadott egy állatkertet is elméletileg egy vírussal melynek következtében az összes állat elpusztult. Ennek hatására lezárták az állatkertet és környékét. 
Mikor ezt meghallotta a Hiiragi ház, jött a gyanakvás hogy "Mire volt ez jó?" "Mi lehet a céljuk?" így kiküldtek csapatokat felderíteni amik mondanom sem kell nem jöttek vissza. (pontosan tizenhét csapatról beszélünk)

Szóval Kureto behívatta Gurenéket (a suli legjobbjait (ilyenkor már tudtak Guren képességeiről erősségéről)) hogy ők hát ha nem hallnak meg.

Szóval Kureto behívatta Gurenéket (a suli legjobbjait (ilyenkor már tudtak Guren képességeiről erősségéről)) hogy ők hát ha nem hallnak meg

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Aoi beinvitálja Gurenéket Kureto irodájába

A csapat  vezetőjén sem vitatkoztak sokat, hamar eldőlt, hogy Guren lesz az.

Mikor Guren és csapata megérkeztek az állatkertbe az első dolog ami feltűnt nekik az az, hogy nem látják sehol az állatok tetemeit csak mindenhol vért. Mikor beértek az állatkert középpontjába szembe találták magukat a probléma okozójával és megértették miért tűntek el az állatok és a 17 csapat ami nem más volt mint egy abnormálisan nagy tigris.

Megküzdöttek a fenevaddal nagy nehezen amiről idő közben kiderült hogy nem teljesen halandó.
hiába küzdöttek nem sikerült egyszerűen megsebezni, ugyanis bundája nem nagyon engedte át a pengéket valamint miután levágták a fejét még mindig élt és virult. Ennek tetejében megjelent Mahiru is aki először kiütötte az egész csapatot Gurenen kívül majd egy kis beszélgetés után ami egymás győzködéséből állt(, valamint Mahiru adott Gurennek egy démon szállta kardot, hogy azzal próbálja meg legyőzni a fura szerzeményt), ezután segített legyőzni a tigrist.
Azonban eközben befutott Ferid akire jómagam, a legkevésbé számítottam. Lenyomták a tigrist majd Ferid legnagyobb meglepetésünkre megpróbálta eltenni láb alól Mahirut és a harcban már így is súlyosan megsérült Gurent, sikertelenül. 

Végkimenetel: Ferid elvitte a tigris tetemének felét megvizsgálni. Mahiru a másik felét a Hyakuya szervezetnek(ezután árulja majd el a szervezetet). Valamint Gurennek és az időközben felbukkanó Shinyának is sikerül elcsenni belőle egy darabot.
Gurennek a csata során levágták a jobb karját amit a démon erejének köszönhetően nem veszített el (a Mahiru álltal adott kard démonjának ereje).

Guren a sérülései miatt a küldetés után egy hónapig kómában volt.


Owari No Seraph tények és érdekességekWhere stories live. Discover now