A gimiben

133 12 4
                                    

Kezdjük ott hogy Guren még be sem tette a lábát az iskola kapuján már megdobták egy kupak nélküli kólával szivatás gyanánt és egy támadó varázslattal amit Shinyának köszönhetünk.

Shinya mindvégig szentül hitte hogy Guren erősebb mint amilyennek látszik (nem is tévedett) de Guren nagyon jól játszotta az ártatlan gyenge báránykát ami már már kezdte megtéveszteni.
- először rádobta azt a varázslatot
- majd megpróbált diplomatikus módon kihúzni Gurenből hogy mekkora ereje is van.
- s miután a békés mód nem sikerült, az első edzésen egy eléggé erős varázslattal gyomorszájon vágta, gondolván erre majd csak kitér . . . De nem, és Gurennek eltört egy két bordája.

Tehát Shinya nagyon kitartó volt.

Az ezüst hajú első nap Guren mellé ültette magát és számon kérte az osztályfőnököt hogy milyen dolog már le patkányozni az egyik diákját majd leült és elmagyarázta Gurennek hogy meg akarja dönteni a Hiiragik hatalmát és hogy nem segítene e ebben neki, mert tudja hogy nagy ereje van(ez volt a diplomatikus mód).
Meg persze első dolga volt elhencegnie hogy Mahiru jegyese aki nem mellesleg az iskola első.

Meg persze első dolga volt elhencegnie hogy Mahiru jegyese aki nem mellesleg az iskola első

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Shinya ahogyan átülteti a Guren mellett ülő lányt hogy aztán ő ülhessen mellette.

A suli menői a Goshi a Jujo a Sangu(Aoi/Mitsuba) és nem meglepő módon a Hiiragi család tagjai voltak így Shinyát is kb istenként kezelték vagy ahogyan Guren mondta Shinya olyan volt mint egy idol.

Mito folyamatosan Goshival harcolt és rivalizált.
Shigure és Sayuri követték Gurent.
De legnagyobb sajnálatukra nem egy osztályba kerültek.

Tehát Guren Shinyával, Mitoval és Goshival került egy osztályba.

Guren előlük is titkolt mindent.
Bár mint már említettem a Hyakuya szervezet megtizedelte az iskolát s eközben Shinya meglátja Guren valódi erejét de a többieknek nem adja tovább.

Abban az időben Guren találkozott Saitoval is aki úgy szintén Hiiragi ház elleneseként maga mellé akarta állítani Gurent kevés sikerrel.

Valamint mikor a megtámadták az iskolát kiderült, hogy Mahiru csatlakozott a Hyakuya szervezethez (amit nem sokkal később el is árult) és elmondta Gurennek hogy megvan szállva egy démon által ami a kardjában lakozik.

Emellett Guren Shinoával is találkozott nem egyszer mivel Mahiru a lányon keresztül üzent Gurennek.

Emellett Guren Shinoával is találkozott nem egyszer mivel Mahiru a lányon keresztül üzent Gurennek

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Owari No Seraph tények és érdekességekWhere stories live. Discover now