Shigama Doji és a Hiiragi család

153 15 3
                                    

Shigama Doji
második fő gonosz jelölt
Csak ismételni tudom magam:
Nem tudunk róla sokat a céljáról nem is beszélve.
Múltjáról és történetéről semmit nem tudunk.
Ő tette angyallá Yuut és Mikát, valamint az összes vámpír neki köszönhető.
Rengeteg gyereket ölt már meg kísérletei közben és céljaiért, emellett Saito főellensége.
Hogy miért? És hogy hogy jön ide a Hiiragi család?
Nos, úgy, hogy mivel már ahogy említettem, a Hyakuya szervezet fő ellensége a Hiiragi család és bizony ez a bizonyos Shigama Doji imádja a Hiiragi családot, nem pont a jó értelemben.
Minden új családfőt megszáll és bábon rángatja őket. Nincs ez másképp Hiiragi Tenrivel (Mahiru Seishiro, Kureto és Shinoa apja) sem.
Valamint miután Shibuyában az anime után jóval Kureto megölte Tenrit Shigama egyből megkísérelte megszállni, de Kureto démonja, Raimeiki(külön részben meg mutatom hogy is kéne elképzelni őt) valamennyire megakadályozta ezt.

Mint kiderült Doji az egész Hiiragi vérvonalat zaklatta ezen belül is külön figyelmet fordított Shinoára akinek már születésekor "odaköszönt" valamit nem egyszer próbálta már megszállni, ami természetesen nem sikerült, hála Shinoa erejének és Mahirunak aki tartotta Shinoában a lelket.

Ez sajnos nem tartott túl sokáig. Miután Kureto legyőzte apját Shinoát, Gurent és Shinyát azonnal odarendelte, hogy megtárgyalhassák a helyzetet és Kureto figyelmeztesse őket.
Ez alatt a kis össze jövetel alatt Shigama meg kísérelte megszállni vagy megölni Yuut és Asuramarut Shinoa mentette meg őket úgy hogy hagyta megszállni magát.

És ekkor tört ki az a bizonyos nagy zűrzavar amit már korábban említettem, ahol ott volt mindenki aki számít. Ekkor halt meg Mirai is.
Szóval eléggé elszabadult a pokol.

A helyzet a következő:
- Shigama próbálja elpusztítani Saitot, meg úgy mindenkit.
- Saito próbálja kinyírni Shigamát.
- Ferid és Crowley próbálja kinyírni Saitot.
-Yuut és Mikát megtámadta démon Guren úgyhogy ők menekülnek.
- Guren leszúrta a csapatát plusz Shinyát hogy elég ereje legyen segítenie Feridnek és Crowleynek Saito megölésében.

Végül Shinoát megmentik, Saito megússza, Shigama meg eltűnik.
Szóval sok értelme nem volt.

Shinoa és Shigama(aki csávó, még ha időnként nem is tűnik annak)Egyébként van egy olyan elmélet is hogy Shi-chan nem más, mint Shigama Doji de ez még nem lett megerősítve plusz vannak ellene irányuló jelek

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Shinoa és Shigama(aki csávó, még ha időnként nem is tűnik annak)
Egyébként van egy olyan elmélet is hogy Shi-chan nem más, mint Shigama Doji de ez még nem lett megerősítve plusz vannak ellene irányuló jelek.

Shinoa és Shigama(aki csávó, még ha időnként nem is tűnik annak)Egyébként van egy olyan elmélet is hogy Shi-chan nem más, mint Shigama Doji de ez még nem lett megerősítve plusz vannak ellene irányuló jelek

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Shigama által megszállt Shinoa

Tehát oldalak(akik egy párton egy külön oldalt képviselnek)
Hiiragi család - Shigama
Hyakuya szervezet -Saito
Ferid- Crowley
Vámpírnemesség
Yuuék- Yuu csapata Mika meg Narumi
Guren
Kureto és a hadsereg

Owari No Seraph tények és érdekességekWhere stories live. Discover now