Mit tudunk Shinyáról?

159 17 7
                                    

El is érkeztünk a személy szerint kedvenc karakteremhez Hiiragi Shinyához.

Kezdjük az elejétől, egy olyan dologgal amit az anime szintén kifelejtett ez pedig nem más mint hogy Hiiragi Shinya Hiiragi Mahiru hivatalos jegyese volt tehát vőlegény és menyasszony bár nem túlságosan önszántukból és ezt a következőkben ki is fogom fejteni.

Múltjáról

Shinya már kis korában is sokkal tehetségesebb volt varázslatokba és hát úgy mindenben a többi gyereknél, éppen ezért figyelt fel rá a Hiiragi család, akik egy szép összeget adva szüleinek el is vitték a fiút egy külön, akár kiképző központnak is nevezhető helyre annyi különbséggel, hogy itt az "ölj vagy téged ölnek" szabály volt főleg érvényben. Ezen a helyen vele egykorú fiukkal kellett megküzdenie halálig, aki pedig utoljára talpon maradt, lett Mahiru választott jegyese.
Sok barátot szerzett akik mind meghaltak így elkezdett elzárkózni. Egy idő után elkezdett mosolyogni a stressztől és csak mosolygott miközben próbált túlélni. Szóval a múltban egy elég siralmas szerelmi háromszöggel kerülhetsz szembe amit Guren Shinya és Mahiru képvisel.

Mi lett vele az anime után?
Mivel Shinyát utóljára akkor láttuk, mikor Gurent próbálta észhez téríteni a Nagoyai reptéren és utána többet nem hallottunk róla.
Nos, az történt, hogy Kureto és Guren bebörtönözték ahol nem sokkal később Guren meg is látogatja, mire Shinya számom kéri, hogy mi a francot csinál.
Aztán kiengedik a börtönből és Gurennel, meg a csapatával megy Osakába ahol találkozik Yuuékkal és kiszabadítják Feridet Ky Luc fogságából.

Majd mikor Shibuyában a nagy zűrzavarban Guren démonná változott és próbálta megmenteni Gurent hát ... nos... ő is démonná változott miután hosszas eszmecserét folytatott démonjával hogy kell neki több erő és nem érdekli hogy ha belehal.(démonját annál inkább hisz lényegében benne lakik.)
Elmondta démonjának hogy soha nem talált értelmet az életének és mindig is irigyelte Gurent hogy vele ellentétben Guren soha nem adta fel még ha századjára bukott is el.
Azt is elmondta, hogy most már van értelme miért élnie, mert végre van egy célja amit nem akar feladni, mégpedig az hogy nem akarja feladni Gurent.
így hát démon lett

Sajnálom ennél jobb képet nem tudtam elő halászni

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


Sajnálom ennél jobb képet nem tudtam elő halászni.

És plusz egy kép a Guren x Shinya fanoknak
Mikor Guren kiütötte Shinyát plusz az egész csapatát Osakában hogy beszéljen Yuuékkal.

És plusz egy kép a Guren x Shinya fanoknak Mikor Guren kiütötte Shinyát plusz az egész csapatát Osakában hogy beszéljen Yuuékkal

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Ennél már csak az volt a jobb mikor Shinya felébredt.
Méghozzá azért mert Feridék épp az udvarban tréningezték Yuut, hogy hogyan kontrollálja az angyali énjét, mikor is Yuu elszabadult és kirobbantotta a fél házat a zajra Shinya félálomba csak annyit mond, "Guren fejezd be a horkolást".

Owari No Seraph tények és érdekességekUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum