Capitolul 3

49 12 9
                                    


Lanna pov.

După o zi călduroasă pe plajă, stropii reci ai dușului sunt bine veniți pe pielea mea încinsă. A fost o zi plină, Izzy a reușit și în această zi să îmi ridice moralul.

           Ies din duș înfășurată cu un prosop în jurul taliei și văd ecranul telefonului aprins. Se pare că Michael este liber în această seară și
m-a invită la o cursă.

            Ultima oară când am participat la o cursă cu el am stat cu sufletul la gură când i-au sărit suspensiile de pe mașină. Cumva, într-o oarecare măsură îmi și plăceau aceste curse organizate.

              Mașini viu colorate, motoare imense, kit-uri turbo, filtre de aer. Să nu mai vorbesc despre modificările exterioare, spoilere, praguri, bullbar-uri și neoane. Un adevărat vis.

            Cum nici în această noapte nu pot sta în casă, îi spun că sunt gata în zece de minute. Îmi aplic repede un dermatograf pe ochi, îmi trag o pereche de jeanși scurți și un top roz și sunt gata mai devreme decât credeam.

Prin minte îmi trece imaginea lui Dylan, oare dacă m-aș duce la club după cursă l-aș mai găsi? Oh, super! Întâlnesc un bărbat deschis la minte și devin obsedată de el. Sunt sigură că deja m-a uitat.

               Motorul mițubishiului eclipse al prietenului meu se auzea venind spre mine. Îmi iau poșeta și ies grăbită din casă, știam că Michael ura să aștepte. Oh, aceasta mașină verde smarald ce ma ferit de iernile geroase și nopțile ploioase din care mă întorceam de la muncă.

— Hai mai cu talent, Lanna! Nu vreau să ajung iar ultimul! spune Michael amuzat.

— Cei mai buni se lasă așteptați, răspuns sarcastică punându-mi centura de siguranță.

— Asta merge doar la voi femeile! răspunde el rânzând.

— Care sunt drumurile?

— Băieții au închis străzile secundare care duc spre Dockweiler Beach. Asta ar însemna cam douăzeci de kilometri pe drumurile secundare, răspunde Michael accelerând motorul.

Mașina goni pe străzile orașului. Punctul de începere se află la popasul indistrial. Acolo se întâlnesc în fiecare sâmbătă seara toți pasionații de senzații tari.

              — Astăzi concurează Charlie, negrul din Las Vegas de care îți tot spuneam, sparge Michael tăcerea.

                 Acest Charlie era un pui de bogătaș ce conducea un mustang tunat și cumva reușea să câștige banii sau mașinile tuturor celor cu care a câștigat. Acest lucru îl neliniștește pe Michel din cale afară, dacă nu câștiga în noaptea asta va fi dat afară din apartament. Nu a mai plătit chiria de ceva timp pentru a-și pune mașina la punct.

            — Câte butelii de nitrous oxide ai? întreb privind butonul roșu de lângă volan.

             — Trei, sper să fie suficient pentru a-l întrece la final. Am schimbat multe la dulceața asta, de la pompe de ulei până pistoane.

               După aproximativ cinci minute ajungem la locul întâlnirii. Popasul era umplut de toate soiurile de mașini. Toate culorile și modelele. Muzica bass boosted răsuna tare în noapte, vibrând până și asfaltul.

                Coborâm din mașină și salutăm cunoscuții. Se pare că în această seara pe lângă Michael și Charlie vor mai participa doi tipi. Îl privesc pe Michael curioasă cum analizează un chervolet camaro violet.

M-aș trata cu tineUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum