Capitolul 1.

105 18 54
                                    


Intru pe ușa clubului entuziasmată de luminile stroboscopice colorate și muzica atrăgătoare ce cânta atât de tare încât parcă clătina clubul. Mirosul de lichior și parfum scump era tot ce îmi bucurau simțurile nazale. Oamenii care dansau perfect în ritmul muzicii, îndrăgostiții ce-și făceau semne obsene fără inhibiții, bețivii și bețivele căzând pe scările de la baie, asta e lumea mea. Lumea fără de prejudecăți.

Îmi fac loc folosindu-mi coatele prin mulțimea de oameni pentru a ajunge la barul din laterala clubului. Se pare că frumosul blond cu părul lung cam până la urechi lucra de zor flambând câteva pahare.

   — Ohoo, omul meu! țip la el pentru a mă auzi de muzică și mă aplec peste bar pentru a bate palma cu el.

           Îmi este prieten încă din copilărie, cumva prietenia noastră a rezistat în ciuda anilor. Cu toate că nu este de acord cu stilul meu de viață, îmi înțelege durerea și-mi respectă deciziile.

   — Lanna, mă gândeam că vei rata petrecerea! răspunde Michael cu un zâmbet larg pe față.

         Blondul se întoarce pentru a lua sticla de bacardi, știind deja ce comand de obicei,  însă în această seară m-am gândit să beau ceva nou.

    — Ce-ar fi să-mi faci o margarita? îl întreb ridicându-mi ambele sprâncene.

       Michael îmi zâmbește și ia din suport un pahar de margarita cu picior, apoi unge vârful paharului cu apă apoi îl înfundă în sare și pe urmă toarnă tequila și triplu sec.

       Deja simțeam cum salivez văzând frumosul lichid de un verde pal cum este turnat în pahar. Pentru a fi treaba treaba, Michael mai stoarce o lămâie și îmi întinde paharul.

         Dau să scot banii din plicul nergru însă Michael mă oprește.

       — Știi că startul e din partea mea! spune el prietenos.

       — Mereu uit, ceva lume interesantă? întreb sorbind din pahar.

       — Legat de asta, am înțeles că diseară vor veni   prieteni de-ai patronului, niște dubioși, ai grijă... mă anunță Michael privind prin jur.

           Dau din cap în semn afirmativ și îi ofer un sărut pe obraz. Îi fac cu ochiul, apoi mă îndepărtez pe bar intrând în mulțumea de oameni ce dansau ca și cum nu ar mai exista ziua de mâine.

             Încep să mă mișc pe ritmurile piesei Feel so close, sorbind ocazional din  pahar. Gustul de tequilla îmi alintă papilele gustative.

          În fața mea apăruse un bărbat înalt, cu un corp atletic de invidiat. Purta un tricou negru și o pereche de jeanși de aceași culoare, rupți, accesorizați cu un lanț. Barba îi era puțin crescută, iar părul îi era destul de lunguieț de un șaten superb.

           Mă apropii de șarmantul bărbat în ritm de dans dând pe gât paharul de margarita, lăsându-l pe urmă pe o măsuță din apropiere.

           Misteriosul brunet se mișca în declin cu mine, aruncându-mi un mic zâmbet. Nu era genul de băiat pe care l-ai vedea peste tot, avea o figură unică ce se deosebea de restul masculilor de pe aici. Ritmul muzicii mă împingea tot mai aproape de el.

           Am profitat de ocazia de a-l privi de aproape și simt cum mă înmoi în ochii lui de culoarea cihlimbarului, ca să nu mai zic de micile picături de miere ce se ascundeau în irisul său.

       — Nu te-am mai văzut pe aici și crede-mă vin foarte des! îi spun la ureche pe un ton ridicat pentru a mă auzi de muzică.

       — E prima oară când vin pe aici, nu mă așteptam să fie muzică atât de bună, răspunde el cu o voce șarmantă.

M-aș trata cu tineWhere stories live. Discover now