11.Bölüm

90 6 1
                                    

GEÇEN BÖLÜM ÇOK KISA OLDU.BU YÜZDEN 2gün ÜST ÜSTE BÖLÜM YAYINLIYORUM,KIYMETİMİ BİLİN;))
MULTİMEDİA'DA GÖTÜRÜLDÜKLERİ VİLLA VAR.

Nasıl yani?Bu çocuk daha dün ameliyatta değilmiydi?
"Tam karşındayım bebeğim."
Yüzündeli aptal sırıtışla bana bakıyordu.Calum'a sığınmaya çalıştığımda beni arkasına aldı.Ashton'ı göremiyordum,fakat Calum'un yaptığı bu hareketten sonra kahkaha attığını duydum.
"Sanırım babamın adamları sizi elinizden kaçırmış ha?."
Dedi ve kısık sesle güldü.Onca arabanın sesine rağmen gülüşünü duyabiliyordum,çünkü o herzamanki saf gülüşünü ortaya atmıştı.Tanrım?Ben gerçekten bunlarımı düşünüyordum.Calum'un birden ortadan yok olduğunu gördüm.İki adam onu zorla arabaya bindirmeye çalışıyorlardı.Ne yapacağımı bilemedim ve orda dondum kaldım.Calum bana dudaklarını oynatarak "Kaç"dedi.Başımı olmsuz anlamda salladım.Çünkü Calum'u kaybetmek istemiyordum.Bekleyip adamların da beni bindirmesine izin verdim.Calum'un yanında Ashton diğer yanında ise ben vardım.Calum bana kocaman sarıldığında Ashton bana psikopat bir katil gibi bakıyordu.
"Kaçman lazımdı Yağmur."
"Hayır Calum,seni bırakamazdım."
"Bu aptal aşkınızı bölmek istemem ama kaçırıldığınızın farkındamısınız?"
Ashton yine piçlik edip sarılmamızı bölmüştü.Eğer bıraksalardı 6 saat öyle durabilirdim,belkide daha fazla.
"Bu ilk değil."
Calum Ashton'a cevabı yapıştırmıştı.Doğru bu ilk değildi.Galiba ilkinci 1 saat önce gerçekleşmişti.
Ashton gözlerini devirip yanındaki pencereye bakmaya başladı.Oldum olası şu "göz devirme" hareketinden nefret ederim.Hatta bi keresinde sırf "göz devirme" işini yapan çocuğu okulda dövmüştüm,özel okul olmasaydı atılabilirdim.Yaklaşık bir buçuk saat yol aldıktan sonra ormanın içinde bulunan beyaz bir villaya geldik.Bulunduğu yere rağmen çok şirin ve pahalı gözüküyordu.Önünde orta boylarda bir havuz vardı.
Bizi içeri soktuklarında gerçekten şaşırmıştım.Kesinlikle ünlü bir mimara yaptırmışlardı.Yoksa burdaki kimsede böyle bir hayal gücü olamazdı.Bizi alt kata indirdiklerinde daha fazla şaşırmıştım.Çünkü burası V FOR VANDETTA'daki kızın kaçırıldığında konulan zindana benziyordu.2 Numaraya geldiğimizde bizi durdurdular,yanımdaki adam omzumu bırakıp cebindeki anahtarları çıkardıktan sonra kapıyı açtı.Onları görür görmez sevinç çığlığı attım.Aylin sadece gülümsemekle yetindi.Diğer ikisi ise bana "Malmısın?" dercesine bakıp önlerine dödüler.Evet kaçırılmış olabilirdik ama bu tirip niye anlamamıştım.
-•-•-•-•-•-•-•-•-•
"Ne?!,bunu yapamazlar sizi öldüremezler."
Luke ve Michael karşıma oturup bana olan biten herşeyi anlatmışlardı.
"Buraya kadar,herşey bitti."
Yanağımdan süzülen yaşı bağlı ellerimin tersiyle silerek ikisine bakıyordum.Sağ ve soluma Calumla Aylin oturmuştu,ve ikisi bana sıkıca sarılıyorladı.
"Sizi kaybedemem Aylin,buna hazır değilim,hiçbir zamanda olmıycam."
Ben hıçkırıklara boğulurken Aylin sırtımı sıvazlıyordu,Calum ise herzamanki gibi Luke ile tartışıyordu.
O sırada elinde silahla Calumla beni kaçıran adam girdi.
"Bu işi zevkle yapacağım."
Aylin ağlamaya başladığında kendimi boşlukta hissettim.O bile umudu kesmişti.
"Acaba ilk hanginizle başlasam."
Alaycı bir gülümsemeyle bize bakıyordu.
"Sanırsam en değerlilerden başlamak gerekir."
Önce Caluma sonrada bana baktıktan sonra "Hayır!" Diye haykırdım.Tanrım hayır Calum'u öldüremezdi!Sana sığınıyorum yüce İsa lütfen bizi kurtar.İçimde dua ederken adam silahı kurmuştu bile bir el silah sesi duyunca Calum'a baktım onda birşey yoktu.
"Yağmur?!"
Calum ağlıyordu önce sebebini anlamadım sonra onun baktığı yere bakınca tişörtümde kan olduğunu gördüm.Nasıl olurda hissetmezdim.İlk önce kan yüzünden midem bulandı sonra 20 saniye önce hissetmem gereken o acı sardı bedenimi.Ben direnmeye çalışırken İçeriye Ashton girdi be adamı vurdu.Karşımdaki Luke ve Michaeli çözerken Calum yanıma geldi.
"Dayan Yağmur,gözlerini gözlerimden ayırma sakın!"
Sesi gittikçe uzaklaşmaya başkarken Aylin "Ambulans çağır!" diye Ashton'a bağırmıştı.Önce dehşet ve aşkla bana baktıktan sonra hemen ambulansı aradı.Lanet olsun yinemi hastane!Calum başımı ellerinin arasına aldı ve beni öptü.
"Bunun için dayan Yağmur,sakın beni bırakma!"
"Özürlümüsünüz siz!Dağ başındayız ambulans en az 1 saatte gelir."
"Ben hemen arabayı hazırlıyorum dedi ve Ashton aramızdan ayrıldı.Ben direnmeye çalışırken etraf iyice bulanıklaştı ve sesleri git gide duymamaya başladım.Sanırım artık buraya kadardı.

Stay With Me|| hood-irwinWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu