how you like that

1K 28 125
                                    


Öncelikle solo Lisa stan olmamın doğru bir karar olduğunu bir kere daha anladım. Onun erasıydı. Böylesi kötü bir cb'de parlıyordu resmen.

Şarkı klasik bp düzenindeydi blackpink in your area ardından jennie, jisoo, rose ve nakarat sonra Lisa rap part, vokaller tekrar nakarat ardından dance break. 4D ve KTL'nin aynısı.

Açıkçası üzgünüm ama beklediğim kadar iyi değildi. İyi bile değildi vaow olmadım yani blinkler 1 yıldır bekliyor ve bu değişik ve yeni bir cb değildi. Çoğu kişinin de 1 yıl ara sonrası mecburi beğendiğini düşünüyorum. Şarkı güzel mi? Eh işte orasına bir şey diyemem ama değişen hiçbir şey yok. Klipleri zaten her zaman çok kaliteli ve güzel oluyor. Şarkıda en beğendiğim bölüm Lisa'nın look at u now look at me kısmı zaten genel olarak en çok Lisa partlarını beğendim.

Biraz da kızlara gelecek olursak.
Lisa kesinlikle sahne için yaratılmış bunu bir kere daha anladım. Normal hayatında tatlı ve naif bir kişiliği varken sahnedeki havası ve duruşu inanılmaz blackpink'i bırakıp solo devam etse bile en az bp kadar ünlü olur. Bu cb'deki aurasını ve tarzını da çok beğendim özellikle siyah saçlarını ona çok yakıştırdım. Rapi kesinlikle çok havalıydı bana göre olması gereken ve zorlama olmayan "savege"lık budur zaten Lisa ne yaparsa yapsın her cb'de en dikkat çekici üye o oluyor bu yüzden pek bir şey dememe gerek yok.

Bunun dışında Rose'de güzeldi saçları ona çok yakışmış bence Rose tam bir pink ve cute konsept üyesi neden bilmiyorum ama girl crush'ı ona yakıştırmıyorum.

Jisoo'nun gözüktüğü ilk sahnedeki göz makyajına bayıldım. İnsanlar Jisoo'ya girl crush konsepti yakıştırmıyor ama bence o Rose'den daha iyi kaldırıyor en azından bu cb bana öyle geldi Jisoo havalı ve güzeldi.

Jennie'nin kırmızı outfitini beğendim bu cb'de pek gözüme çarpmadı Jennie. Kısa ve yarı siyah yarı platin saçlarını ona pek yakıştırmadım kahverengi ve uzun saçlar ona çok yakışıyor. Blinkler Jennie'nin rap part almadığından şikayetçi. Bana kalırsa bu o kadar da sorun değil çünkü Lisa rap açığını tamamen kapatıyor ve Jennie'nin vokali rapinden daha ilgi çekici bu yüzden ben beğendim.

. ° .• kpop opinionsWhere stories live. Discover now