army

1K 38 109
                                    


Şu zamana kadar mantıklı ve doğru konuşan birkaç army ya gördüm ya görmedim. Fandom genel olarak gerçekten berbat. Grup içi shipperlar, sadece maknae line stanleyenler, sırf savunmak için savunanlar...

Bu kitapta Taehyung ve Jungkook'u yakışıklı bulmadığımı söyledim ve gerçekten saçma sapan bir dolu yorum aldım. Bu senin düşüncen saygı duyuyoruz diyen birkaç kişi çıktı sadece.

Herkes tae ve kook'u beğenmek zorundaymış gibi bi tavırdalar. Görsen ağzın açık kalır, salyan akar bilmem ne bu ne demek ya? Bu adamın müziğini mi dinliyorsunuz dış görünüşünü mü stanliyorsunuz ben anlamadım bir tanrı ilan etmedikleri kaldı ki pardon onu da yaptılar. Birkaç bölüm sonra Hwasa'nın vücudunu eleştirdiğimde ise onlar manken değil şarkıcı diyorlar. Ee jk ve tae'yi nin visualini allah katına çıkaran sizsiniz? O zaman niye şarkıcı olmuyorlar?

Kusura bakmayın da bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

Jimin'i sevdiğimi söylediğim bir bölüm yazıyorum. Sen sevme iğrençsin, kes sesini solo stan gibi mesajlar geliyor ya abi şunu anlamıyorum ben tae ve kook'un sadece dış görünüşünü beğenmediğimi söyledim bu onları sevmediğim ya da jimin solo stan olduğum anlamına mı geliyor bunların gözünde birini sevmek için dış görünüşünü beğenmek zorunda mıyım?

Adamın sesini beğeniyorum, tavırlarını beğeniyorum size ne oluyor yani?

Armyler kusura bakmayın ama bu kitapta benim gözlemlerim ve başıma gelenler bu yönde eksiğim varsa ya da yanlışım söyleyin.

. ° .• kpop opinionsWhere stories live. Discover now