sour candy

838 35 25
                                    


Lady Gaga Apop'ın en sevdiğim kişisi olabilir. Bad romance, telephone, poker face, just dance gibi ikonik şarkılarını hala sıkılmadan keyifle dinlerim fakat ne yazık ki artpop ve sonrası albümleri kariyerinin ilk yıllarındaki etkiyi ve başarıyı getiremedi. Her ne kadar bana göre artpop güzel bir albüm olsa da -özellikle G.U.Y Gaga'nın en iyi şarkısı olabilir- Zamanında pop dünyasını kasıp kavuran kadın flop kalmaya başladı.

BlackPink ile olan işbirliğine gelirsek de tamamıyla pr amaçlı bir düetti. Apop sanatçılarının son zamanlarda patlayan kpop camiasından faydalanmasını doğru bulmuyorum. İki taraf da çok ayrı dünyalar kendi tarzlarında devam etmeleri gerektiğini savunuyorum.

Şarkıya gelecek olursak da ilk dinlediğimde pek hoşuma gitmedi fakat dinledikçe bayağı sevmeye başladım özellikle Lisa ve Jisoo'nun vokalini çok başarılı buldum. Jisoo kendini bayağı geliştirmiş eski kulak tırmalayıcı ses tonu yerine daha seksi bir tonla vokal yapıyor bu çok hoşuma gitti ve Lisa'nın partına kesinlikle bağımlı oldum çok küçük bir kısım verilmiş fakat gerçekten çok iyi. Bilmiyorum bu sizde de var mı ben genelde grupta alt vokal olan ve az vokal partı alan üyelerin söylediği vokal bölümlerini çok beğeniyorum ve şarkıdaki favori kısmım hep orası oluyor. Bknz. Winwin, Lisa, Yeri

. ° .• kpop opinionsWhere stories live. Discover now