taehyung

1.3K 45 109
                                    


Artık bu konuda bir şeyler yazmalıydım.

Şu saçma sapan dünyanın top 100 yakışıklı erkek listesi olayını sizce de biraz fazla abartmıyor musunuz armyler?

Taehyung armylerin oylarıyla o listede yer alıyor artık şunu bir kabullenseniz keşke. Arkasında büyük bir fan kitlesi olmasaydı ya da ünlü olmasaydı o listenin yanından geçemezdi kaldı ki liste full saçmalıklarla dolu. Fandomun kendini bu saçma sapan şeyle tatmin etmesi acınası.

Taehyung'un visualini beğenmediğim hakkında bir bölümüm vardı. Herkes onun en yakışıklı erkek listesinde birinci olduğunu falan yazmıştı. Bu insanların taehyung'un gerçek fanları olduğunu da düşünmüyorum hepsinin onu cinsel obje olarak gördüğü ve düşündüğünü, biraz eli yüzü düzgün olmasaydı kimsenin onun yüzüne bakmayacağına eminim.

Bir de şu konu var birinin visuali hakkında yorum yaptığımda oNuN yApTıĞı mÜzİğE yOrUm yAp oNlAr sİzE gÜzEl gÖzÜkMeK zOrUnDa dİğİl diyen tayfa.

Ben bunu da kabul etmiyorum çünkü kpop'ın olayı zaten sadece müzikte bitmiyor. Gruplarda visual diye bir pozisyon varsa eğer ben istediğim kadar dış görünüşlerini eleştiririm kimse de yorum yapamaz. İdollerin seks objesi olarak pazarlandığı ortada değil mi? Müzikten öte görünüşleri onları değerli kılıyor kendileri de bunu bilerek bu sektöre girdiler kimse iyilik meleğini oynamasın onlar hallerinden gayet memnun.

Armyler Jungkook sahnede kaslarını açtığında ağzının suyu aka aka izler ya da Taehyung yakışıklı erkekler listesine girince her yerde bunu milletin kafasına kakar ama biri visuali hakkında eleştiri yapınca oNlAr mOdEl dEğİl şArKıCı diye üstümüze atlar.

İkiyüzlüsünüz.

. ° .• kpop opinionsNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ