Capitolul 34

1.9K 146 33
                                    

  Molly's POV 

  Prefacandu-ne ca nimic nu s-a intamplat imtre mine si Louis cu doar cateva minute sau secunde inainte, am inceput sa cautam alaturi de Skylar fata care-l va dezvirgina pe Marcus. Probabil asta nu e treaba noastra doar ca el chiar vrea sa si-o piarda in seara asta. 

  - De ce nu poate fi un baiat cu care sa mi-o trag? se plange acesta, mergand in urma, printre oamenii beti ce dansau pe ritmul muzicii.

  - Pentru ca, spune mai tare Louis, nu cred ca vrei ca prima ta amintire legate de organul tau genital bagat in ceva sa fie cu un tip beat care probabil va ragai sau chiar vomita dupa. Plus, nu stim daca sunt gay pe aici. Se pare ca va trebui sa te multumesti cu o fata. 

  - Nu-l putem convinge pe Harry ca e gay? Adica, e destul de beat iar lui Marcus ii place de el, propun uitandu-ma la el cum danseaza, band dintr-o sticla.

  A urmat un moment de liniste in care toti arucau privire spre Marcus si spre Harry. Nu cred ca ideea mea a fost chiar stralucita, in pofida faptului ca lui Marcus ii placea, totusi nu cred ca Harry ar fi tocmai fericit sa afle dimineata ce s-a intamplat noaptea. 

  - De ce nu o faci tu, Skylar? 

  - In niciun caz, Louis. De ce nu ar face-o Molly, huh?

  - Pentru ca si ea e virgina, ii raspunde Louis.

  - Okay, hai sa nu mai vorbim despre virginitatea oamenilor. Haideti doar sa-l convingem pe Harry si rezolvam problema, intervine Marcus si toti am aprobat. 

  Vazandu-l ametit, Louis s-a dus la el cu un zambet mare. Nu stiu ce au vorbit dar Harry dadea constant din cap, terimand sticla ce o avea in mana. Louis ii oferi un pahar in care el turnase ceva dintr-o sticla. 

  - Louis e asa un geniu, bolborosi Marcus. 

  Dupa o conversatie destul de lunga cu Louis, Harry a mers spre scari iar Louis i-a urat lui Marcus bafta. Bine lucrat, Louis, presupun...

                                                                         ***

 Louis' POV

  Am luat cele doua sticle de suc, urcand din nou in masina. Nu cred ca are vreun scop sa ma intorc la scoala pentru doar o ora. Am plecat cu Marcus sa luam cate ceva de baut pentru noi si Molly -care se afla inca la scoala- apoi ne gandeam sa o conducem acasa. Harry nu a venit azi si nu am auzit nimic de el. 

  Probabil se simte obosit dupa petrecerea ce a avut loc sau poate ca nu e gata sa dea ochii cu noi, stiind ca Marcus s-a dezvirginat cu el. Nu l-as invinovati. Intr-un fel ma simt groaznic ca am abuzat de stadiul in care se afla Harry atunci, dar ma bucur ca l-am putut ajuta pe Marcus. 

  - O sa mergem la liceu, o sa mergem in curte si o sa ii cer lui Molly o intalnire, am spus dintr-o data, pornind motorul.

  - Putem intra cu masina in curte?

  - Marcus, noi doi intram, nu masina, in numele lui Dumnezeu.

  - Si cum ai de gand sa dai de Molly daca noi suntem in curte? intreaba acesta sorbind din sticla.

  - O sa ma urc pe tine, Molly are clasa la parter deci nu e asa mult pana acolo. 

  - Presupun ca iti sunt dator pentru, aa stii tu, faza cu Harry, deci accept. 

  Am zambit victorios si am parcat masina undeva prin parcarea liceului. Intrand in curte, am inceput sa cautam unde se afla geamul clasei lui Molly. O data gasit, Marcus s-a pus in genunchi si s-a sprijinit in maini in timp ce eu m-am urcat pentru a vedea in clasa. 

Age ♛ l.tUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum