« Legea unui singur suflet »

15 4 0
                                    

bontei ne prezintă o carte din lumea fantasticului: Legea unui singur suflet

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

bontei ne prezintă o carte din lumea fantasticului: Legea unui singur suflet. Autoarea pune în evidență potențialul lucrării printr-un context autentic, fantastic și atractiv.

Astfel, autoarea își începe povestea prin comparații poetice ce conferă o profunzime lecturii. Îngeri, demoni, vrăjitori, zâne, troli și multe altele trăiau pe același tărâm, într-un haos total. 

Legea sufletului pereche a însemnat mereu ceva măreț și mereu era respectată și ridicată în slăvi. Dar... mereu se întâmplă ce-i mai rău, iar odată cu încălcarea acesteia, blestemul este abătut asupra tuturor ființelor din Rai. Trădarea supremă, un nou cuplu, un hibrid, un blestem veșnic. 

Mii de ani mai târziu, locuitorii încă trăiesc pentru a-și găsi sufletul pereche și încă elimină hibrizii, pentru a se răzbuna pe faptul că au ajuns în această situație.

Olivia Keddish Se trezește la un moment dat pe marginea prăpastiei, iar pentru a reveni la normal este nevoie de spontaneitate, putere, inteligență. Cum va face față pericolelor ce-i vor apărea în cale? Va face față gândului că este un hibrid? Puterile o acaparează și o controlează, ceea ce este foarte periculos pentru cei din jurul ei. Niciodată nu a fost iresponsabilă, dar niciodată nu va ști câte are de îndurat. Vine îi revine la normal sau trăiește într-o realitate obscură combinată cu un coșmar macabru?

Celor pasionați de fantastic, dramă, dragoste sau aventură, le recomand aceasta carte care le are pe toate. Un titlu nemaipomenit, o copertă splendidă și un conținut atractiv. Legea unui singur suflet este aici pentru toți cititorii wattpad-ieni. Lectură plăcută. 

»Vika. 

PromovăriWhere stories live. Discover now