« Vocea din Spatele Cărților »

27 6 2
                                    

Vocea din Spatele Cărților scrisă de Denisa_Simi scoate la suprafață povestea unei tinere studente ce încă mai este victima unui trecut tumulos

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vocea din Spatele Cărților scrisă de Denisa_Simi scoate la suprafață povestea unei tinere studente ce încă mai este victima unui trecut tumulos.

Ayla Thompson, este o fată simplă, studentă la arhitectură, în Londra. Întreaga ei viață este dată peste cap în momentul întâlnirii, în miez de noapte, pe holurile căminului, cu un bărbat al cărui chip îi este familiar, dar nu își amintește de unde.

„Nu! De cine să mă îndrăgostesc?! De mama?!"

Replica cu care Ayla mi-a deschis apetitul pentru lectură a fost aceasta. O fată simplă, cu o doză de sarcasm bine proporționată și un viitor care îi poate zdruncina temelia pe care s-a străduit cu greu să o zidească. O ceartă banală și isterică între Ayla, Olivia și Sophia pare să o zdruncine puțin pe micuța pasionata de arhitectură. Cu o curiozitate nemaiîntâlnită, pășește sfioasă pe o cale anevoioasă. 

„Nu ai cum să vezi chipul unui om în vis, dacă nu l-ai întâlnit în viața reală."

Această constatare este adevărată, oare? Era omul ce rătăcea noaptea pe holurile căminului, dar oare de ce o urmărea de domnișoara Thompon? Ce legătură avea bărbatul misterios cu tânăra studentă? Să fi fost o poveste neîncheiată în trecut?

Confuzia, frica, misterul, secretele și minciuna, definesc această poveste. Recomand tuturor cititorilor de pe această platformă cartea Vocea din spatele cărților. Este o adevărată combinație între fantastic, mister, dragoste și comedie. O operă încă necunoscută, dar care merită felicitări pentru firul narativ impresionat și modul lejer de a reda viața de student confuz și speriat. 

Plata:
-follow Roses-Team 
- voturi la cartea mea „Decadență"

»Vika. 

PromovăriWhere stories live. Discover now