« Cioburi de oglindă - Cenușa ochilor »

56 9 2
                                    

După cum reiese și din titlu, cartea „Cioburi de oglindă - Cenușa ochilor" scrisă de rozimediocris este una cu surplus de originalitate

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

După cum reiese și din titlu, cartea „Cioburi de oglindă - Cenușa ochilor" scrisă de rozimediocris este una cu surplus de originalitate. Dacă titlul a fost îmbietor, contextul m-a surprins în cel mai frumos mod. 

Drogurile sunt întotdeauna ororile care se învârt în jurul cărților, iar adeseori ele provoacă dezastre majore ce curmă viețile celor dragi. Caleb este nevoit să vadă ființa care i-a dat viață cum se lasă pradă morții. Personaje bătute de soartă, dar care nu se dau înlături de la ceea ce viața le rezervă. O poveste de viață mirifică în care Caleb ne vorbește despre arborele lui genealogic, amintind că el este oaia neagră a familiei. 

Amintirile dor mai mult decât rănile în sine, iar Caleb este nevoit să trăiască toată viața cu ele. Vânătăile s-au dus, dar cicatricile au rămas și mă dor pe zi ce trece tot mai tare. 

Recomand această carte tuturor persoanelor ce iubesc drama 100%, vieți distruse, caractere puternice, dar sensibile pe interior, oameni ce reprezintă definiția corectă a răului și a întruchipării diavolului. Alcoolul, drogurile, țigările, scandalurile... toate acestea sunt foarte întâlnite, dar modul în care scriitoarea le-a descris și cum a dat viață faptelor și memoriilor îți fac pielea de găină. Lectură plăcută, sunt sigură că veți rămâne captivezi în operă până la final.  

Plata:
- follow Roses-team și Vikapdr
- voturi la cartea mea "Annabelle"

PromovăriWhere stories live. Discover now