Regulament și formular

296 15 60
                                    

Bun venit! 

Trandafirii echipei noastră promovează bobocii pentru că știu că fiecare are un rol important în societatea florilor. Fiecare sămânță aduce ceva pe lume, iar trandafirii promovează doar semințele bune. 

1

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

1. Fiți respectuoși, comunicați într-un mod civilizat, lăsați sarcasmul sau injuriile pentru ușa cortului.  

2. Cartea trebuie să aibă minim două capitole pentru a fi acceptată. Doar prologul se ia ca și capitol. "Distribuția", "Anunț", "Cuvânt înainte" ș.a.m.d. nu se iau în calcul.

3. Formularul trebuie să fie completat într-un singur comentariu. 

4. Răbdarea este cheia succesului, iar voi trebuiți să o aveți. Nu suntem mașini de scris și avem și vieți personale. Deci, nu ne presați. Aveți voie să întrebați o singură dată de promovare, iar dacă nimeni nu vă răspunde, contactați șefa de grupă. Promovarea va fi realizată în decursul a două săptămâni. 

5. Trebuie să specificați exact de cine doriți să vă fie promovată cartea. 

6. Trebuie să răsplătiți munca noastră, iar plata constă în follow permanent grupului și orice altceva cere membrul ce vă promovează cartea. 

7. Parfum este parola pe care trebuie să o introduceți subtil în formular. Nu o trântiți acolo de izbeliște. 

8. Cine nu respectă regulamentul sau nu îndeplinește plata, va fi trecut pe lista neagră și nu va mai putea da vreo comandă niciuneia dintre categoriile aflate pe profilul nostru.

9. Putem să refuzăm comanda dacă nu respectă regulile impuse de noi. Nu dorim ca opera voastră sa aibă un număr excesiv de greșeli gramaticale sau de ortografie și punctuație.  Nu suntem obligați să promovăm o carte care nu poate fi citibilă.

  Nu suntem obligați să promovăm o carte care nu poate fi citibilă

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

1) Titlul cărții:

2) Numele autorului:

3) Numărul aproximativ de cuvinte per capitol:

4) Numărul de capitole:

5) Genul cărții:

6) O scurtă descriere (NU descrierea cărții propriu-zisă, vrem maxim 10 propoziții ca să ne dăm seama cam despre ce este vorba):

7) Persoana care doriți să vă realizeze comanda:

8) Tag trei persoane:

Vikapdr - VikaTeodoraAndreeaMatu - Andreeamayaxelena - Maya

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Vikapdr - Vika
TeodoraAndreeaMatu - Andreea
mayaxelena - Maya

PromovăriWhere stories live. Discover now