« Prima Clipă »

22 6 0
                                    

În atenția reflectoarelor aduc o lucrare care redă profunzimea sentimentelor dintre două suflete condamnate și distruse: „Prima clipă"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

În atenția reflectoarelor aduc o lucrare care redă profunzimea sentimentelor dintre două suflete condamnate și distruse: „Prima clipă".

E imposibil să iubești atunci când rănile din trecut ți-au rămas în suflet asemeni unor arsuri dureroase. Însă două suflete distruse se pot reconstitui reciproc formând un tot întreg. 

Veșnica dilemă a omenirii e conștiința. 

E necesar să lași trecutul în urmă pentru a putea privi în viitor, însă Lucas nu poate uita crima săvârșită. Se spune că în unele cazuri, criminalii suferă mai mult decât victima. Cea mai necruțătoare justițiară e conștiința. Va fi în stare să o accepte pe ea în viața lui, iar ea va putea să se încreadă în el?  În acest arogant și capricios suflet distrus?  

Sunt mai similari decât cred, însă nu vor să recunoască că se simt atrași unul de altul. Cartea are un fir narativ complex și o idee redată clar și captivant. Știu că deja va cucerit această lucrare așa că luați-vă telefonul și cafeaua mai aproape. Lectură plăcută!

Plata:


 follow contului meu personal , voturi și un comentariu de 10 rânduri la Stăpâna Focului ~ 

~Bellatrix


PromovăriWhere stories live. Discover now