12.

69 12 8
                                    

Jediné na co jsem se zmohla bylo poslat zprávu Alexovi, že se pár dní v klubu neukážu. Jako provozní měl přístup k části peněz, aby v případě nouze mohl cokoliv dokoupit do klubu. Včerejší rozhovor z úplně vyměněným Adrienem mi neudělal zrovna dvakrát dobře. Když se mi podařilo nějak pochopit, že mi nebylo špatně z alkoholu, ale z mých citů k Adrienovi, přivede mi přímo před ksicht tu krávu Kagami, která ze sebe udělá skoro dokonalou mojí napodobeninu. Vrcholem toho však je, že vypadá přesně jako jeho vysněná dívka. Tak co to kurva je? Udělala ze sebe mě a hned ho sbalila??

"Prostě jsem poprvé za tu dobu s Adrienem spatřila svojí konkurenci a nezvládla to, asi k němu něco prostě cítím. Věděla jsem, že mě nemiluje, a že nikdy ani milovat nebude, byla jsem s tím smířená, ale že mě nahradí moje kopie?" mluvila jsem přiožrálá na svůj odraz v zrcadle. 

Věděla jsem celou dobu, že pokud jednou přijde dívka, do které se náhodou zamiluje, nebudu to já. Tak proč to tak moc bolí? Je to snad proto, že v hloubi duše jsem to místo chtěla zaplnit sama a on už dávno není moje múza? Co se změnilo od mého příletu sem, poznala jsem ho lépe, to je pravda, ale pořád je to ten namachrovaný egoista, který si skoro ničeho neváží. Jestli jsem se zamilovala, nevím jaký den se to stalo ani hodinu s minutou. Jen vím, že teď ho nemůžu vidět. 

Oblekla jsem se, nasadila si blond vlasy, vzala si peněženku, klíče, mobil a vyšla na ulici. Hned jsem narazila na trafiku s novinami, kde byl všude Adrienův obličej společně s Kagami. Bulvár je musel zvládnout vyfotit při včerejší večeři. Věděla jsem, že bych neměla, ale bulvár jsem nečetla už nějakou dobu o Adrianovi, že ani nevím, jestli mi všechno vypověděl. 

"Mladý model se potají už více jak tři měsíce schází Kagami Tsurugi, jejíž matka je nejen zdatnou šermířkou, ale vede sítě realitních kanceláří po celé západní Evropě. Mladý páreček si své soukromí náležitě střežil, do chvíle, než se výše zmíněná Kagami odhodlala pro razantní změnu image." 

"Image změnila dokonale, jen, aby daleko více vynikli rysi její tváře. Co stojí za přeměněnou, to nevíme, ale můžeme potvrdit, že od té přeměny se mladé hrdličky schází skoro každý večer v jednom nejmenovaném baru . . . " 

"Podle posledních informací, se mladý Agreste snaží roztrhnout rodinou firmu, ve které se už dále nechce angažovat jako model. Krásná Kagami s ním dělá divy. Třeba bude za pár měsíců svatba . . . " 

"Rozhodla jsem se změnit image, abych se víc cítila jako žena a to, že se to líbí Adrienovi je pro mě jen třešnička na dortu. Uvažuji o tom, že začnu nosit i modré kontaktní čočky . . . " 

"Jak sbalit tak krásného kluka? Jednoduše, pokud víte jaký typ dívky se mu přesně líbí, staňte se jí, kolikrát stačí jen změnit střih vlasů, barvu, nebo oblečení a máte ho v kapse . . ."  

Musela vidět jak na mě kouká v klubu, když ho nezaujala hádkami a rvačkami, které vyprovokovala, tak ze sebe udělala mě a ještě chce mít modré kontaktní čočky v očích. Mrcha, jde po jeho penězích, sama si žádné nikdy nevydělá, i se šermem přestala protože byla k ničemu. Aspoň vím, odkud ví, že jsem majitelka klubu, tudíž zná i mé pravé jméno. Naletěl nějaké fifleně, která to umí s kluky a nemá z nich strach. Po tomhle všem jsem se musela opravdu sbalit a vypadnout na pár dní z města, ale kam za chvilku začne jaro a já nechci, žádnou dovolenou u moře nebo na horách. Módní přehlídky jsou také v nedohlednu a všude je jen Adrien, Adrien, Adrien . . . potřebuju vypnout od své "múzy".

"Tak a už jsem tady zase." povzdechla jsem si na letišti, když jsem nasedala do taxíku, který mě odvezl do mého klubu. 

Za těch jedenáct dní mi došlo, že příletem sem skoro před rokem, jsem udělala obrovskou chybu, měla jsem se na návrhářství vykašlat a vdát se z rozumu. Posledních pár týdnu tady trpím jen neskutečnými depresemi a zamilovaný pár tomu o moc nepřidal. Musím odsud už nadobro utéct, dostat se z tohohle zamotaného kruhu depresí ať mých nebo Adrienovo. Mám Adriena ráda, víc než jen ráda a vím, že pokud odejdu bude to pro něj špatné, na druhou stranu jsem si snažila stále nalhávat, že si určitě nevšiml mého absence v baru. 

Inspirace mého srdceWhere stories live. Discover now