6. Co to zase je?!

13 1 0
                                    

"Ty idiote co tam zase děláš?!" zakřičel šeptem Isaac na nyní velmi soustředěného  Stilese. "Hraju si s Abrahamem Lincolnem na schovávanou..... No asi jak vidíš se snažím něco nepozorovaně vzít ty zablešená psí zadnice!" Odsekl mu sarkasticky Stiles. "1. Si tu zablešenou psí zadnici s tebou ještě vyřídím a 2. co se zase pokoušíš ukrást?" "Tady leží ten medailon o kterým ten chlápek mluvil." Ukázal stiles směrem k zatoulanému šperků.

"Hele to je sice hezký ale 1. ten chlap si nás může každou chvilku všimnout, 2. nevím k čemu nám to bude a 3. myslím si že když ho ten chlap hledá, tak asi bude  buď jeho, nebo někoho kdo po něm chtěl aby ho našel. Takže bys mu ho vlastně ukradl." Stiles jen protočil očima a s dobrou dávkou té všem již známe 'SASSY QUEEN' energie řekl, "Tak hele. Ten medailonek je ZTRACENEJ takže tohle není krádež a ani se nikdo mimo smečku nemusí ani dozvědět, že ho máme. Takže přestaň tady rozumovat a radši mi ohlídej toho chlápka a kdyby se sem začal přibližovat nebo koukat tak mi řekni."

"Rozkaz princezno." Po této poznámce se Stiles otočil obličejem směrem od Laheyho, aby neviděl jak kvůli oslovení princezna začal červenat. Jen zbývá záhadou jestli se začal červenat studem, či vztekem.

Po asi 5 minutách se jim podařilo nepozorovaně vzít medailon ze spodku tribuny a nepozorovaně vyplížit ze hřiště, až ke Stilesovu Jeepu, rychle do něj nasednout, nastartovat a co nejrychleji odjet od školy až k mladému Stilinskimu domů.

Spi SladceWhere stories live. Discover now