2. Návštěva

38 2 0
                                    

Stiles si už samou nedočkavostí pomalu kousal už i kůži okolo nehtů na rukách, když najednou zazvonil zvonek u dveří. Stiles málem spadl ze schodů, jakou rychlostí běžel dolů ke vchodovým dveřím. Rychle k nim doběhl, zhluboka se nadechl a otevřel.

Rázem se mu na tváři objevil široký úsměv a pozdravil Isaaca: ,,Ahoj Isaacu, ne.... " najednou přestal mluvit a Isaaca si prohlédl od hlavy až k patě. Měl na tváři široký úsměv a na sobě tmavě modré tričko, modrou džínovou bundu, černé uplé kalhoty a červené converse tenisky. Kdyby se Stiles nedržel pevně kliky od dveří a nebyl o ně trochu opřený, tak by před ním asi padnul na kolena a okamžitě mu vyklopil, jak děsně ho miluje, ale místo toho radši pokračoval.

,, ....n-ne-nepůjdeš dál?" Isaac se na něj jen lehce pousmál: ,,Jo, jasně!" A vešel dovnitř, při čemž Stiles měl šanci dokonale nasát tu Isaacovu úžasnou vůní a vychutnat si ji do posledního doušku.

Pak si najednou všimnul Isaaca, který na něj vystrašeně koukal. Najednou mu položil ruku na rameno a v tu chvíli Stilesem projela vlna hřejivého pocitu, ale nevěděl, že se to samé ve stejnou chvíli stalo i Isaacovi, který se ho pohotově zeptal: ,,Jsi v pohodě?" Stiles se na něj nechápavě podíval a asi po pěti sekundách zírání jeden na druhého se začali oba dva nepřetržitě smát.

,,N-nepůjdeme k tobě do pokoje?" zeptal se opatrně Isaac. ,,Jo, klidně." odvětil Stiles a šel po schodech za Isaacem. Když vešli do pokoje, Isaac přišel ke stolu, kde se ještě válely nějaké papíry ze školy. Isaac je rázem všechny smetl na zem, na stůl si sedl a vedle sebe rozložil nějaké papíry.

Pak se jen podíval na svého hostitele: ,,Nechtěl by ses na ty papíry podívat?",,Jo" odvětil Stiles a přistoupil ke stolu, kde si stoupnul hned vedle Isaaca. Zadíval se do papírů a ani si nevšimnul toho, že byl u Isaaca velmi blízko a že kdyby se alespoň trochu natočil, tak by si mohl prohlédnout celý jeho obličej do posledního detailu a spočítat všechny chloupky na jeho obličeji.

Kdo si toho ale všimnul byl Isaac, který si začal prohlížet Stilsův obličej, a když se zadíval ještě víc, tak nevědomky zvedl ruku pohladil Stilese po tváři. To už se Stiles otočil a jakoby zkameněl, když zjistil jak moc blízko je.

V tu chvíli to už pomalu vypadalo, že by ho Isaac i políbil, kdyby se z ničeho nic Stiles neotočil a nenačal okamžitě nějaké téma: ,,No..... Vlastně..... Teda..... Proč jsi mi ty papíry vůbec přinesl?"

Uvědomoval si, že pomalu začínal rudnout, tak si radši sundal košili a svedl to na to, že mu je
"děsný horko". ,,No..... Myslel jsem, že by tě to mohlo zajímat, když je na těch papírech podrobně popsaná ta záhadná vrazda té dívky v lese." ,,P-počkat, cože!?!" vyhrkl mu na to Stiles. ,,Ano, slyšíš dobře, je tady podrobně popsaná přesně ta vražda."

Spi SladceWhere stories live. Discover now