1. Konečně Prázdniny!!!

81 4 0
                                    

Všichni už měli věci naházené v taškách a netrpělivě čekali na osvobozující zvuk zvonku, ukončující tento školní rok. Když už si mysleli, že se nikdy toho zvuku nedočkají, ozval se ten zatracený zvonek a všichni se nacpali do dveří, při čemž málem udupali coache, který je okamžitě začal proklínat a sliboval, že si je příští rok hezky vychutná a bude to peklo hlavně pro lacrossový tým, který ho málem umačkal na skříňkách. Nikdo ho ale stejně jako každý rok neposlouchal.

"KONEČNĚ SVOBODA!!!" křičeli Stiles se Scottem a sbíhali schody u školy po třech, aby se co nejrychleji dostali ke stilsovu starému jeepu, a byli od toho domu hrůzy zvaného škola co nejrychleji pryč.

*u Stilse doma*

"Jsem doma!" zavolal Stiles na svého tátu. Ten jen vystrčil hlavu ze své pracovny a pohledem si proscanoval svého syna od hlavy až k patě. "Tak co, jak jak to dopadlo?" a zeptal se ho s tázavým výrazem v očích jeho otec. "Skvěle." odvětil mu Stiles a odešel do svého pokoje.

Rozrazil dveře, hodil tašku do kouta, padl do postele a okamžitě usnul. Vzbudilo ho až, když ho volal jeho otec na večeři. Jak dojedl, šel si vyčistit zuby a odešle do pokoje.

S Převlékáním se nenamáhal a padl do postele. Asi ještě hodinu na to tam jen tak ležel a díval se do stropu.

Nemohl na něj přestat myslet, na ty jeho zelené oči, rošťácký úsměv, kudrnaté vlasy kaštanové barvy, obličejové rysi. Jak rád by se ho dotknul, jak rád by ho pohlédl po tváři, jak rád by mu zajel rukama do těch jeho kudrnatých vlasů. Nakonec konečně usnul.

Když se ráno vzbudil, rychle si sedl na postel, popadl mobil, podival se na čas, (bylo 8:41 ráno) a okamžitě napsal Isaacovi.

~~~~~~~~~~

[Stiles] : Čau Isaacu, máš teď čas?

[Isaac] : Zdar, jasně že půjdu, kde a v
               kolik? ;)

[Stiles] : Tak třeba u mě za 30 minut?

[Isaac] : Ok

[Stiles] : Tak teda zdar

[Isaac] : čau

~~~~~~~~~~

Stiles odhodil mobil na postel a pak se na ni sám svalil, s blaženým úsměvem na tváři, protože 1) začali prázdniny a 2) bude s Isaacem, což ho potěšilo ještě víc, protože to byl Isaac na koho myslel včera před spaním a byl do něj už asi 3 měsíce tajně zamilovaný.

Po chvilce se okamžitě zvedl a šel se rychle upravit a vyčistit si zuby, aby před ním nevypadal jako nějaký prase, kterému děsně táhne z pusy. Převlékl si věci ve kterých spal za čisté bílé tričko, červeno černou Kostkovanou košili, k tomu si na sebe dal černé uplé džíny a pak už jen čekal.

Spi SladceWhere stories live. Discover now