MK - 58 / Kızmak Yok Mu?

18.7K 1K 218
                                    

Multimedia : SavDen

Bölüm Şarkısını : İkiye On Kala - Düşersem Tut Beni(dinlemeyeni döverim)

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bölüm Şarkısını : İkiye On Kala - Düşersem Tut Beni
(dinlemeyeni döverim)

İlham perilerim yine sırtımda bu sıralar. Araya biraz fazla açmıştım ama toparlıyorum.

_______________🍁🍁🍁________________

_______________🍁🍁🍁________________

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Denizin kombini

Gardırobumun karşısında can sıkıntısından patlamak üzereydim. Nedense bir türlü giyinmek istemiyordum. Okula gitmek... Aptalca bakışlara sabretmek... Ahhh..
Dün gece geç saatlerde Savaş beni eve bırakmıştı. Annemlerle görünmeden odama kendimi zor atmıştım. Bugün ise anneme görünmeden okula kaçma niyetindeydim. Ama hevesim hortumlanmış gibiydi..

Uzun süreli bakışmamızdan sonra oflayarak bir eşofman ve sweet aldım. Günlerden perşembeyi beden dersi vardı. Orda giymektense giyin git mantığı... En sevdiğim.
Üzerinde de bir deri ceket buldum. Ayakkabı ve çantayı da bulduktan sonra işim tamamdı. Çıkacakken bir tane de şapka aldım. Kapıyı açtığım sırada kapıda dikilmiş annemi görünce korktuyla yerimden sıçradım.

"Hi ! Ödüm koptu anne!"

İçeriye girip kapıyı kapattı.
"Konuşmamız lazım küçük hanım."

Derin bir nefes alıp verdim. Annem ağır adımlarla sakince penceremin önündeki ikili koltuktan birine oturdu. Sonra da bana bakarak oturmamı işaret etti.

"Anne sonra konuşsak.. Derse geç kalmayayım.."

"Otur Deniz."

Pes edip oturdum. Bacak bacak üzerine atıp biraz öne çıktı ve klasik anne pozisyonunu aldı.

"Kızım seninle bir konuyu açıklığa kavuşturmamız lazım."

Sorarcasına yüzüne baktım.
"Ben senin annenim Deniz, düşmanın değil. Ya da yargıç da değilim. Sadece anne.. Bu her durumda yanında yer alacağım demek olur..."

MAFYANIN KIZI Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin