LGBT Temalı 10 Film

789 33 3
                                    

   Hazır karantina dönemindeyken evde izleyebileceğimiz İMBD puanına göre en iyi 10 LGBT temalı filmi sizlerle paylaşmak istedim.

1-And Then We Danced (Ve Sonra Dans Ettik) ~2019~
İMBD: 9.1

Levan Akin’in yönetmen koltuğunda oturduğu 2019 yapımı romantik drama filminin başrollerinde Levan Gelbakhiani, Bachi Valishvili ve Ana Javakishvili gibi isimler yer alıyor

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Levan Akin’in yönetmen koltuğunda oturduğu 2019 yapımı romantik drama filminin başrollerinde Levan Gelbakhiani, Bachi Valishvili ve Ana Javakishvili gibi isimler yer alıyor. İsveç, Gürcistan ve Fransa ortak yapımı bu film; kendini yeni yeni keşfetmeye başlayan bir gencin hayatına odaklanıyor. Büyük bir tutkuyla bağlı olduğu dans ile problemlerinden uzaklaşmaya çalışan genç Merab, Gürcü bir dans topluluğuyla birlikte çalışmaktadır. Gruba yeni bir üyenin katılmasıyla Merab’ın bütün hayatı değişecektir. Bu film ile, duygularında bir takım farklılıklar olduğunu farkeden dansçı bir gencin kendini tanıma serüvenine hep birlikte şahit oluyoruz.
Tür:Romantik,Dram

2-Call Me By Your Name (Beni Adınla Çağır) ~2017~
İMBD: 7.9

Başrollerinde Armie Hammer, Timothée Chalamet ve Michael Stuhlbarg gibi isimlerin yer aldığı filmin yönetmenliğini ise Luca Guadagnino üstleniyor

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Başrollerinde Armie Hammer, Timothée Chalamet ve Michael Stuhlbarg gibi isimlerin yer aldığı filmin yönetmenliğini ise Luca Guadagnino üstleniyor. Film, 2007 yılında yayımlanan André Aciman'ın Call Me By Your Name adlı romanından esinlenerek senaryolaştırılmıştır. 17 yaşındaki Elio Perman profesör bir baba ve çevirmen annenin oldukça entellektüel yetiştirilmeye çalışılmış oğludur. Bir yetişkin kadar iyi olgunlaşmış bu genç aşk meşk konularında oldukça masumdur. İlerleyen sahnelerde babasına yardım etmek için yaz stajyeri olarak villalarına gelen Oliver’dan sonra ikisinin de hayatı sonsuza dek değişecektir. Arzunun keşfine çıkacak iki gencin kendilerini tanıma serüveni kesinlikle izlemeye değer!
Tür: Dram,Romantik


3-Portrait Of A Lady On Fire (Alev Almış Bir Genç Kızın Portresi) ~2019~
İMBD: 7.9

LGBTQİA+ HakkındaWhere stories live. Discover now