21↝ O Bir Hologram Değildi (alternatif final)

1.4K 98 93
                                    

Bu final ile öteki arasında bağlantı yok. 2. Kitap için buradan devam edeceğim. 2. Kitabı istemezseniz bu bölümü sileceğim.

Siz okumak 20. Bölüm ve okumak 137 kişi ama niye oy vermemek ve bölümleri beğenmiyorsanız neden sebebini söylememk siz susmak. Ben düşünmek iyi yazmadığımı ve moralim bozulmak. Ben tekrar düşünmek boşa yazdığımı. Sevmediğinizi düşünmek ben hikayeyi. Why siz söylememek beğenmediğiniz şeyleri. Beğeniyorsanız siz neden oy vermemek ve beni mutlu etmemek. Neyse çok uzatmadan geçmek bölüme siz de iyi okumak ve beğenmek inşallah.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

+: Kahretsin.

Ben sinirli gözlerle bakarken o zevk almış bir şekilde sırıtıyordu.

+: Bu oyundan sıkılmadın mı Suga?

S: Yoo , aksine zevk alıyorum. Belli olmuyor mu?

Dedi ve işaret parmağı ile arkamda duran Taehyung'a gel işareti yaptı. Tae bana bakmadan gitti. Suga'nın karşında diz üstü çökerek ifadesiz olan kafasını hafif aşağı eğdi.

+: Tae'ye ne yaptın?

S: Hiçbir şey .

+: Tae'ye ne yaptın?! O sana yardım edecek biri değil!

S: Teknik okarak ben bir şey yapmadım. A dur ben yaptım pardon. Bilir misin bilmem ama biz vampirlerin günlükleri vardır. Zamanında kopyaları basıldı .Şu yazan aptal büyük vampirler günlükleri korumayı başaramamış ve o kopyalardan birini buldum. Bunlar basit günlük değildir. Çoğu kişinin bilmediği bilgiler vardır güçler hakkında.

Bende o bulduğum günlüğün içindekileri okumaya başladım ama eskiden yapıldığı için birçok yazı silinmişti zamanla . Her neyse. Bil bakalım ben ne buldum? Zihin kontrolü makinesi. Heh sen elimden kaçtığından beri bunun hakkında çalışıyordum ve başardım. Senin peşinde koşuşturmakdansa bu makineyi yapmak daha cazip geldi.

Aslında birçok kez senin zihnine girmeye çalıştım ama bilinçaltın çok güçlüydü ve bunu başaramadım. Bu gün tam umudumu kaybedecekken etrafındaki kişileri kullanmak geldi aklıma ve yanında tanıdık bir zihin hissetim. Sağ olsun Tae kuvvetli değildi ve ben de onu kullandım. Nasıl çok zekiyim değil mi?

+: Sen çıldırmışsın. Madem o güçlere bir şekilde sahip olabiliyorsun , neden benim peşimi bırakmıyorsun?!

S: Bu makine için ne kadar para ve abidik gubidik şeyler harcadım biliyor musun? Güçleri istesemde bu kadar masraf ile ah her neyse. Akıllıca bir seçim yaptım ve bu makineyi yaptım . Memnunum. Sen burada olduğuna göre artık istediğimi alabilirim.

Dedi ve bana doğru yaklaşmaya başladı. Bende ayağa kalkmaya çalıştım bir umut kaçmak için. Stresliydim. Suga'ya baktım. Gülümseyerek yavaş yavaş bana geliyordu , aramızda yaklaşık 2 metre kalmıştı derken bir şeye çarptı ve kafasını eli ile tuttu. Neye çarptı ki şimdi ? Orada hiçbir şey yoktu. Tekrar tekrar yanıma gelmeye çalıştı ama tekrar çarptı . O sıra fark etmiştim , etrafımı küre şeklinde saran ve dokunduğu yerde kısa süreli sarı ışık çıkan bir kalkan vardı. Ne yani? Bu başka bir gücüm müydü?

Suga tekmelemeye ve ardından da yumruklamaya başladı ama etki etmiyordu.

S: Bu da ne böyle? Senin şu güçlerinden nefret ediyorum.

+: Etrafımda kıramadığın bir kalkan olduğuna göre güçlerimi hiçbir zamab alamayacaksın.

Dedim ve kıkırtı bıraktım etrafa. O ise sinirli bir şekilde bana baktı ve geriye doğru adım atmaya başladı. Bir süre sonra durdu ve yüzüne mutlu bir ifade koydu. Yanındaki masada duran kumandayı aldı ve bir yere doğru tuttu.

Kurtar Beni 𝕋𝔸𝔼 ⋆ (TAMAMLANDI ✓)Where stories live. Discover now