2↝ Kurtarış

5.8K 265 305
                                    


Merhabaa!! Aslında 2. Bölüm yaklaşık iki haftadır hazır ama yazmaya üşendim :P

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Yavaş adımlarla gelip yatağın kenarına oturdu.

-Hadi kahvaltı hazır. Dolapta bazı kıyafetler var, istediğini giy. Merak etme hepsi temiz. Ama çabuk ol.

dedi. Sırıtışı hala ben korkutuyordu. Odadan çıktığında hemen pencereye koştum. Açmaya çalıştım ama ne kadar zorlasam da açılmıyordu. Nefes nefese kalmıştım. Ellerimi pencerenin yanına koydum ve soluklandım. Boynumda sıcak bir nefes hissettim. İrkildim.

-Şimdiden kaçmaya çalışırsan senden çekiceğimiz var.

dedi ve yüzünde hafif bir tebessüm oluştu. Arkamı döndüm. Dönmez olaydım. Döndüğüm gibi nerdeyse burun buruna gelmiştik. Gözleri kırmızıya dönmüştü. Gözümü kaçırmaya çalıştım olmadı. Ses çıkarmaya çalıştım, o da olmadı. Hareket bile edemedim .

(içimden)-Tae nerdesin .

dedim.

-Seni kimse benim elimden alamaz.

dedi. niye herkes benim içimden geçeni biliyordu?

-Arkadaşın seni kaçırarak hata etti.(Tae'nin anlattığı şey bu muydu yani?)Şimdi kimsenin bulmayacağı bir yerde cezasının bedelini ödüyor.

dedi ve geri çekildi. Odadan dışarı çıktı. Ayak sesleri azalınca bu sefer gittiğinden emindim. Şu an yapacağım bir şey yoktu. dolaptan rahat ve kapalı bir şeyler giydim. Ne kadar istemesemde aşağı indim.

sofrada iki tane (tahminen kan) dolu bardak vardı. İsimsiz olarak tanımladığım kişinin karşsına oturdum(sofra iki kişilikti. bende meraklı değilim herhalde karşısına oturmaya). Oturduğumda gözüm bardaklardaydı. Neydi bunların amacı?

isimsiz: Aç kalacaksın herhalde (!) İçsene.

Ona tip tip baktım . Gerçekten içmemi mi bekliyordu yoksa benimle dalga mı geçiyordu?!

isimsiz:Aaa. Doğru ya sen bir insansın. O zaman dönüşme vakti gelmedi mi? Yada sonsuza kadar benim olmaya.

dedi. Bedeni bulanıklaştı ve bir anda yanımda belirdi . Onu gördüğümde sofradan ani bir şekilde kalktım.

isimsiz: Kaçışın yok küçük kız.

dedi ve kapı sertçe yumruklanmaya baladı. İçimden bir ohh çektim.

isimsiz: O kadarda heveslenme

dedi. O kapıya doğru giderken ben terslikleri anlamaya çalışıyordum. Mesela; nasıl o kadar hızlı yanıma gelmişti . "O zaman dönüşme vakti " ne demekti? Ya o kan dolu bardaklar?! Aklımda binlerce soru var.

-Tae'nin ağzından-

Suga ve çetesi bu sefer benide Soon Ei 'yide yakalamıştı. Soon Ei'ye bir şeyler anlattım. Sonra içeri Suga girdi ve aramızda tatsız bir diyolok yaşandı. Bende sinirlenince onu yumruklamaya başladım . Yani en azından ben öyle umuyordum. Ama pekte öyle olmadı. Çünkü benden güçlüydü. O yüzden karşı koyamadım. Yakalarımdan tutup beni yere attı(daha doğrusu fırlattı) . Canım çok yanıyordu. Yerimden kalkamadım. Suga, Soon Ei'nin yanına gidip:

- Sonunda benimsin.

Dedi ve ısırdı. Soon Ei, çok acı çekiyordu. Ben ise burda onu izlemekten başka bir şey yapamıyordum. Affet beni... En sonunda vücudu bunu dayanamadı ve bayıldı. Sonra gruptaki diğer üyeler beni yerden kaldırıp odadan dışarı çıkardılar ve bir arabanın içine koydular. Karşı çıkamadım çünkü çok bitkindim ( yere düştüğümde beyinciğim sarsılmış olmalı). Beni tenha bir ormana götürüp bir ağaca kelepçelediler ve beni bayılasaya kadar dövdüler. Gözümü açtığımda etrafta kimse yoktu. Her tarafım kan içindeydi ama vampir olduğum için yaralarım kapanmaya başlamıştı. Her tarafım ağrıyordu.

Kurtar Beni 𝕋𝔸𝔼 ⋆ (TAMAMLANDI ✓)Where stories live. Discover now