4↝ Ağlama

2.6K 169 59
                                    

Soon Ei' nin ağzından-

Yoldan geçen bir taksiyi durdurdum ve bindim.

+: ******** ' ye gidelin lütfen.

Şf.: Peki.

Dedi ve evimin yolunu tuttuk. Yaklaşık 15-20 dakika sürdü. Ben de yolda camdan etrafa bakıyordum.

Şf.: Hanımefendi, geldik.

+: A! Teşekkürler.

Şf.: Ücret 38 bin won.

Dedi. Ücreti ödeyip arabadan indim. Kapımın önüne geldiğimde duraksadım. Acaba J- Hope ' a bir şey olmuş mudur? Geri mi dönsem? Off , kendine iyi bak J-Hope. Bana arkadaş olduğun için teşekkürler.

Şu anki planım: annemin yanına gidip okuluma Türkiye' de devam etmek. Anahtar yanımda değildi. Bu yüzden yedek anahtarı kullanıcaktım. Yerdeki saksının altından anahtarı aldım. Kapıyı açıp ayakkabılarımı çıkardım ve içeri girdim. Işıkları ve televizyonu açtım. Ses olmadan rahat edemiyorum. ( Yazar: Bana katılan? 😅) Odama çıktım. Bavulumu alıp içine gerekli olan malzemeleri koydum. Kıyafet, tarak, diş fırçası vb. . İşim bittikten sonra üstümü değiştirdim.

Yeni aldığım converslerimi ve bavulumu alıp , ışıkları kapatıp aşağı indim. Televizyonun altındaki çekmeden telefonumu, cüzdanımı ve pasaportumu aldım. Elektrik vs. kapattım. Anahtarlarıda alıp evden çıktım. Ayakkabımı giydim. Kapıyı kilitledikten sonra arkama döndüm. Yere bakarak yürümeye başladım. Ama birine ya da bir şeye çarptım. Kafamı kaldırdım. B-bu Tae?

Hemen bana sıkıca sarıldı. Karşılık vermedim. Benden ayrılıp yüzüme baktı. Bende ona baktım. Gözü falan hep kızarmıştı. Ağlamış mıydı?

-: Seni çok özledim. O pislik sana bir şey yapmadı dimi? Senin için çok endişelindim. O bavul ne ? Bir yere mi gidiyorsun?

+: Evet! O pislik bana zarar verdi ve sen yanımda değildin! Türkiyeye, annemin yanına gidiyorum.

-: Ne ? Neden?

+: Senin şu vampir işlerinden sıkıldım. Ayrıca senin yüzünden bu durumdayım. Bunu da unutma.

-: Bana ne kadar sinirli olursan ol seni başka yere gönderemem. Yanımdan ayrılamazsın. Orada da bulurlar seni. Seni korumam gerek.

+: Bunca zaman neredeydin ?! Eminim ki beni arama zahmetinde bile bulunmamışsındır ! Ben orada ne kadar acı çektim biliyor musun? En azından orada tanıştığım bir arkadaşım vardı. Beni, senden daha çok önemsiyordu! Ama ben onu da yarı yolda bırakmak zorunda kaldım! Kim bilir başına neler gelmiştir.

Dedim ve yanından geçtim. Hıçkırık sesleri gelince arkama döndüm. Diz üstü çökmüş ağlıyordu. Bavulumu olduğum yerde bıraktım. Yanına gidip sarıldım. En azından veda ediyim dimi? [kesinlikle üzüldüğümden değil (!) ]

Kafasını omuzuma yasladı ve o da sarıldı. Omzumda bir ıslaklık hissettim. Ah ağlama.

-: B-ben s-se-ni k-ko-koruyamadığım için ö-özür dilerim. S-sözümü tu-tutamadım. Ben s-seni aramak için ç-çok çabaladım.

+: Şşh. Tamam bunun için artık üzülme. Ne dersen de benim de duygularım var ve bu yaşadıklarım bana ağır geliyor. Buralardan gitmek istiyorum.

Dedim. Ayağa kalkıp:

+: Seni özleyeceğim "Oppa".

Dedim. Bavulumu alıp havaalanının yolunu tuttum.

Kurtar Beni 𝕋𝔸𝔼 ⋆ (TAMAMLANDI ✓)Where stories live. Discover now