7↝ Hastane

2.5K 148 123
                                    

~Tae'nin ağzından~

Öğle tenefüsü bitmiş derse gireli 12dk. Olmuştu ama hala gelmemişti. Nerde bu kız ? Tuvaletin deliğine düşemez ya. Meraklanmıştım , bizimkilerde meraklanmıştı. Ders bitmişti. Aramaya koyulduk.

En son tuvalete gideceğini söylemişti. Bizde aşağı , tuvaletin olduğu kata indik. Min-Yun tuvalete koşarak gitti. Bizde atkasından yürüyerek gittik. Min-Yun tuvaletten çıktı ve

M-Y: Burada yok.

Dedi telaşla.

M: Nasıl olmaz. Kanalizosyana falan mı baksak?

M-Y: Kankamla dalga geçmeyi kes.

M:Tamam ,tamam. Sakin ol .

Onlar konuşurken yerde gözüme parlak bir şey takıldı. Çömelip elime aldım. B-bu Soon Ei'nin kolyesiydi.

M: O elindeki ne?

Dedi. Bende ayağa kalktım.

-: Soon Ei'nin kolyesi .

Bağı çözülmüştü.

M-Y: Aa , evet. İyi de bu neden burda.

-: Bilmem.

Aklıma gelen şey ile sol tarafa baktım.

-: (fısıltıyla) Dondurucu.

Dedim. Onlarda dondurucunun kapağına baktı. İpten olan kolyeyi cebime koydum ve kulağımı dondurucunun kapısına yasladım . Ses yoktu ama anahtar kapıya takık bir şekilde bırakılmıştı. İçeride olma ihtimalini göz önüne alarak kilidi çevirdim. Kapıyı açtığımızda içeriden bir esinti geldi. Üçümüzde içeriye baktık.

Yerde yatan Soon Ei'yi görünce nutkum tutuldu. İçeri girdik. Hemen yanına çöktüm ve başını bacağıma koydum. Markta yanıma çöktü. Min-Yun ise ayakta duruyordu. Yüzü bembeyaz olmuştu. Boynunda da bir çizik vardı. Büyük bir ihtimalle kolyenin iziydi. Ve aynı zamanda da buz gibi olmuştu. Acaba ne zamandan beri burdaydı?

Kucağıma alıp revire götürdüm. Ve sedyeye yatırdım. Diğerleride geldi . Ben ve Mark üşümüyorduk ama Mi-Yun tirtir titriyordu . Ona sınıfa gitmesini söyledim ama beni dinlemedi. Zil çalınca Mark'ı da onunla gitmesi için ikna ettim . Ve onlara

-: Soon Ei'nin çok ateşi çıktığını ve o yüzden onu eve bırakıcağımı ve evde kimse olmadığından onun yanında kalacığımı da söyleyin.

Dedim. Başlarını onay anlamında yukarı aşağı salladılar ve gittiler. Soon Ei'ye ne yapacağımı bilmiyordum. O yüzden hastaneye götürecektim. Tekrar kucağıma aldım ve hızımı kullanarak hastaneye götürdüm.

Acilin önüne geldim ve soluklandım. Hastaneye girdim. Resepsiyondaki görevli ne olduğunu sordu:

-: Derin dondurucuda kaldı.

Görevli = G.

G.: Neden oradaydı?

-: Bilmiyorum . Uzun hikaye.

G.: Peki ne zamandır oradaydı?

-: Yaklaşık 1 saattir.

Dedim. Başını salladı .

G.: Arkadaşlar , sedye getirin ve doktoru çağırın.

10-15 saniye sonra bir tane sedye, hemşireler ve doktor geldi. Görevli doktora durumu anlatınca hemen asansörden yukarı çıkardılar. Ben de merdivenle geldim.

Önce röntgenini çektiler. Sonra bir odaya aldılar. Bir hemşirenin elinde bir battaniye ve kalın kıyafetler verdı . İçeri girip kapıyı kapattı. Konuşma sesleri geliyordu.

Kurtar Beni 𝕋𝔸𝔼 ⋆ (TAMAMLANDI ✓)Where stories live. Discover now