XVIII.

1.8K 46 1
                                    

Bylo tu další slunečné a teplé ráno. Probudila jsem se schoulená v Dominikově objetí. Probudila mě vůně vycházející z kuchyně, vstala jsem a chtěla následovat tu úžasnou vůni, když v tom mě Dominik chytl za ruku. Řekl tak mile "dobré ráno, jak jsi se vyspala?" usmála jsem se na něj a on mě políbil. Oba dva jsme tedy následovali tu úžasnou vůni z kuchyně. V kuchyni seděli okolo stolu Jakub s Hasanem a uvařili sobě i nám snídani. S Dominikem jsme je pozdravili a všichni jsme se společně najedli. Po snídani Jakub navrhl "hej nechcete dnes jet na pláž" všichni jsme s jeho nápadem souhlasili, poté Jakub ještě dodal "dobře tak v 11 ať jste všichni dole". Měla jsem pouze hodinu na to abych se připravila. Osprchovala jsem se, lehce nalíčila a také oblékla. Měla jsem na sobě tmavě zelené plavky a stála jsem před zrcadlem. Otočila jsem se pro šaty a všimla si Dominika u dveří zeptala jsem se ho "jak dlouho tam už stojíš" on odpověděl "celou dobu, vypadáš užásně" přišel ke mně blíž a začal mě vášnivě líbat. Chtěl mi sundat plavky, ale v tom k nám do pokoje vtrhnul Jakub a řekl "nemůžete si to nechat na večer!! pojďte! dávno jste už měli být dole" Dominik se začal smát. Já si rychle oblékla své šaty, boty a papadla kabelku. Dole jsme se všichni sešli a vydali se k autu. Jeli jsme přibližně deset minut.

Byli jsme už na místě. Vyběhli jsme z auta a zamířili do moře. Dováděli jsme ve vodě, povídali si a bylo mi úžasně.

Začal se blížit čas večeře a tak jsme se domluvili, že já půjdu pro pizzu vezmu ji s sebou a vrátím se zpět za němi na pláž.

Po pár minutách jsem byla zpátky u nich. Všechno jsme snědli a Hasan řekl "nechcete jít do nějakýho klubu a trochu se pobavit, už mi to chybí" všichni jsme souhlasili a Jakub řekl "šel bych, ale kam?" já jsem mu odpověděla "vím o jednom klubu nedaleko od pláže". Jak jsme řekli tak jsme udělali. Šli jsme za zábavou. Vtrhli jsme do klubu a sedli si k baru. Dominik řekl barmance "osm panáků vodky" nemohla jsem si nevšimnou těch pohledů co na něj házela. Všechno jsme vypili, cítila jsem jak mi alkohol působí a všimla jsem si toho i u kluků, ale stále jsme objednávali dál a bavili se. Řekla jsme klukům "odskočím si a hned jsem zpátky" oni jen přikývli. Byla jsem opravdu hned zpátky, ale Dominikovi to očividně nevadilo...Viděla jsem ho jak se vášnivě vrhá po barmance, jí to vůbec nevadilo...Stála jsem tam, nemohla jsem udělat jediný pohyb. Sledovala jsem Dominika jak se stále s ní líba. Cítila jsem obrovskou bolest u srdce a cítila jsem jak mé slzy se snaží dostat ven. Ona se od něj odtrhla, ale stále ji Dominik držel za boky. Viděla jsem jak Hasan říká něco Dominikovi a poté Hasan ukázal na mě. Bylo mi jasné o čem se nejspíš baví. Vyběhla jsem z klubu a běžela zpět na pláž. Viděla jsem Dominika jak se mě snaží doběhnout, ale byla jsem rychlejší. Procházela jsem se po pláži a cítila obrovskou bolest...hrozně mě to bolela. Po chvíli mě doběhl se slovy "mrzí mě to a moc se ti omlouvám..jsem s tebou protože tě miluju a nedokážu milovat žádnou jinou..to v tom klubu nic neznamenalo" viděla jsem, že ho to opravdu asi mrzí a já mu odpověděla docela naštvaně a zároveň se slzami v očích"to jsem ráda, že líbání pro tebe nic neznamená" chtěla jsem jít pryč on mě chytl za ruku a řekl "miluju tě a navždy budu, ale ty mě miluješ proto jaký jsem a tohle jsem já..jsem zkrátka takový" políbil mě na tvář a řekl "jdu domů..přijď dom a promluvme si nechci tě zas ztratit". S těmi slovy odešel a já viděla jak se vzdaluje...

neznámýWhere stories live. Discover now