XII.

2.2K 63 2
                                    

Po dlouhé noci jsem se probudila a mířila jsem do kabelky pro cigarety a zapalovač. Šla jsem si sednout na balkón a přemýšlela jsem o Davidovi a Dominikovi. Byla jsem zmatená ze včerejší noci...Chyběla jsem Dominikovi? Přesto, že jsem byla s Davidem jsem nebyla šťasná a stále jsem myslela na Dominika. Musela jsem to ukončit s Davidem! Možná to bude chyba, ale cítila jsem, že to musím udělat. Napsala jsem mu jestli by se nechtěl sejít v kavárně. Domluvili jsme se a já se začala chystat.

Cestou z bytu za Davidem jsem si připravovala, co mu řeknu. Stále jsem si nebyla jistá, jestli dělám správnou věc a jestli nebude lepší mu nic neříkat a neskončit to.

Přišla jsem ke kavárně a David tam už na mě čekal. Vypadal skvěle byl tak milý...Přisedla jsem si a David mi už objednal černou kávu. Sebrala jsem veškerou odvahu a spustila jsem "víš no..mám tě hrozně moc ráda a fakt mi bylo s tebou dobře, ale asi nejsem připravená na vztah" neměla jsem to srdce mu říct pravdu. Podíval se na mě a já mu viděla na očích jak ho to vzalo "ano taky tě mám rád a taky mi bylo s tebou dobře, budeš mi chybět" řekl a já citíla jak se mi slzy drají ven. Pohladil mě na vlasech dal mi polibek na tvář a odešel se slovy "miluju tě"! Byla to chyba...Tohle by mi nikdy Dominik nebyl schopen říct. Byla jsem naštvaná na sebe, co jsem to udělala. Nechala jsem jít úžasnýho kluka, který mě miloval. Viděla jsem jak odchází a ten okamžik jsem Davida viděla naposledy...

Odcházela jsem domů a furt jsem slyšela Davidova slova v hlavě "miluju tě". Bylo mi mizerně. Rozhodla jsem se, že je nejlepší čas zavolat Dominikovi. Popadla jsem telefon a vytočila jeho číslo. "Dobrý den" řekl ženský hlas "mohu se zeptat s kým volám?" řekla jsem. "Jistě jsem Dominikova přítelkyně mám něco vyřídit" dořekla a já na to hned zavěsila. Nechala jsem Davida abych se dozvěděla, že Dominik má další přítelkyni. Bylo toho na mě už moc! Sebrala jsem se a odešla do místního baru. Po příchodu do baru jsem se rozhlížela a hledala volné místo. Jediné volné místo bylo přímo u baru. Posadila jsem se a objednala jsem si panáka vodky. A nezůstala jsem jen u jednoho, než jsem se nadála měla jsem v sobě nespočet panáků. Cítila jsem jak alkohol začínal působit a já přestávala vše vnímat. Vydala jsem se na záchod umýt si obličej vodou abych se probrala. Cestou zpátky na bar jsem do někoho vrazila. Byl to Jakub co vím tak nahrával s Dominikem. Omluvila jsem se mu a pokusila jsem se dostat zpět na židli, ale marně. Jakub ke mně přišel a začal se vyptávat proč jsem se tak opila a co tu vůbec dělám tak sama. Začala jsem od začátku, vše jsem mu povyprávěla. Když jsem se dostala k hovoru s Dominikem no spíš s jeho přítelkyní začla jsem brečet. Jakub mě obejmul a řekl "dom se sama nedostaneš odvezu tě k nám" přestala jsem uplně vnímat. Jediné co si trochu pamatuju je, že Jakub mě vzal do náruče a odnesl k jeho autu, dál si pamatuju, že mě přivezl k němu domů, kde bydleli i ostatní kluci a uložil mě do postele. V posteli jsem následně usnula.

Po pár hodinách spánku mě probudili hlasy vycházející z obývaků. Probudila jsem se překvapivě bez bolesti hlavy. Rozhodla jsem se vydat do obývaku a zjistit komu patří ty hlasy...

neznámýWhere stories live. Discover now