IV.

3K 80 0
                                    

Byla sobota šest hodin ráno a já se už probouzela. Vzbudil mě zvonící telefon natáhla jsem ruku na noční stolek, kde ležel telefon. Zvedla jsem ho "ano?" řekla jsem do telefonu. Ukázalo se, že volala mamka, která se dnes u mě staví. Jedou s mladší segrou okolo tak se chtěli stavit v deset hodin. Vylezla jsem z postele a hned mé první kroky mířili do koupelny, upravila jsem se a poté oblékla. Mířila jsem z domu do trafiky pro cigarety a stavila se na ranní kafe. Když jsem šla zpátky domů podívala jsem se na telefon kolik je hodin "cože to už je po deváté hodině?!". Zrychlila jsem a spěchala domu. Trochu jsem doma pouklidila a čekala na mamku a na mou mladší ségru. Někdo klepal, hned jsem běžela otevřít. Mladší ségra Anet mě hned obejmula a mamka se ve dveřích usmála. Přivítali jsme se a následně posadili do obýváku. S mamkou jsme se bavili o práci a o bydlení. Moje ségra, která seděla hned vedle mě vytáhla z kapsy telefon. Nevěnovala jsem tomu moc pozornost spíš jsem se soustředila na mamku. Ale když zapnula telefon hned mě zaujala její tapeta. Hnědé oči, tetování! Vykřikla jsem "to je Dominik!" ségra se na mě podívala a řekla "ano, ty ho taky posloucháš?". Vůbec jsem nechápala co tím myslí, tak jsem se ji zeptala "jak jako posloucháš?" ona odpověděla "no jeho písničky". Teď mi začalo vše docházet jak to Dominik včera myslel. Na ségru jsem se podívala a řekla "noo jo už jsem o něm slyšela" lhala jsem ji. Nechtěla jsem ji nic říkat.

Když ségra s mamkou odešli, tak mi to nedalo vzala jsem si telefon a hledala jsem Dominikovi písničky. Páni on je tak znamý?! Když jsem poslouchala jeho hudbu říkala jsem si, že budu jedna ta z holek o kterých rapuje. Bylo mi jasné, že se mě snažil dostat do postele no to mi bylo jasné už včera večer. Jedna půlka mě mi říkala ať ukončím jakýkoliv city a naděje s ním, ale drůha půlka byla paralizovaná a zavalena zvědavostí a jeho svůdnými rty. Popadla jsem telefon a vytočila jeho číslo. Řekla jsem mu jen jestli nechce na kafe.

Čekala jsem už na něj v kavárně. Otáčela jsem se ze strany na stranu a hledala ho mezi těmi lidmi co procházeli. Nebylo to nutné, Dominika nešlo přehlídnout. Přisedl si ke mně objednal si černou kávu a políbil mě na tvář. Chtěla jsem mu říct, že vím kdo je, ale nevěděla jsem jak. Řekl "Nikol děje se něco?" v tom mě napadlo co bych mu na to mohla odpovědět. "Nik Tendo jde o to.." nenechal mě domluvit a začal se smát "takže už víš kdo jsem" dodal. Začala jsem mu vyprávět jak jsem na to přišla.

Když jsme dopili kafe řekl jestli nechci zajít k němu, já s úsměvém přikývla. Nechtěla jsem čekat už ani minutu, tak moc jsem ho chtěla. Sedla jsem k němu do auta. Zastavil před jeho bytem chytl mě za ruku a táhl směrem k bytu...

neznámýKde žijí příběhy. Začni objevovat