twelve

33.3K 4K 8.5K
                                    

Bunu attıktan sonra 30k'yı geçmiş oluyoruz, çok teşekkür ederim sizlere
🤗💕

İyi okumalar 💋

"Hey! N'oluyor orada?"

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

"Hey! N'oluyor orada?"

Jungkook'un bağırtısını duyan ikili bize doğru döndüğünde, Yoongi başka bir yere bakınmış, diğer iblis ise sıkıntıyla üflemişti. Ayrılmışlardı. Jungkook, onlara doğru yürümeye başlayınca ben de peşine takılmıştım.

"Hoseok?"

Yoongi bakışlarını Jungkook'un sorgular yüz ifadesine çevirdi, ardından Hoseok'un açıklama yapmasını bekledi. Sinirliydi. Geçen gece Yoongi'den saklayacaklarını söyleyen ikilinin kendisinden bir şeyler sakladıklarını fark etmişti fikrimce.

"Anladı." dedi Hoseok. "Onu izliyordum yakalandım. Öğrendiğinden beri bas bas bağırıyor. Oradakiler öğrenmesin diye dünyaya indirdim resmen. Susmuyor bir türlü."

Yoongi, çatılı kaşlarıyla hala Hoseok'a bakarken Jungkook, Yoongi'ye dönmüştü.

"Kendini tehlikeye attığının farkında mısın? Yakalanmak mı istiyorsun?"

"Resmen benimle alay ediyor." diyerek savunmaya geçti Yoongi. "Oraya her gittiğimde beni sorguya çekiyor. Madem biliyor, neden beni terletip duruyor? Utanmasa yoluma taş koyacak. Siz dikkatli ol deyince anlamıştım zaten bir şeyler olacağını. Devamlı peşimde."

"Öyle bir şey yapmadım." diyerek kaşlarını çattı Hoseok. "Yeni öğrendim zaten, abartma."

"Yeniyse yeni!" diye bağırdı Yoongi de. "Ben sonradan öğrendiysem bu benim için yeni değildir."

Hoseok, bıkmış bir şekilde gözlerini devirdi, ardından ellerini havaya kaldırarak pes etmiş gibi ağzını şaklattı ve bir adım geriye açıldı.

Jungkook, "Hoseok, bizimle aynı tarafta değil." diyerek Yoongi'ye döndüğünde, Yoongi kaşlarını çattı.

"Ne demek değil?"

"Nispeten değil yani." dedi Jungkook. "Yardım etmeyeceğini söyledi ama kimseye bir şey de çaktırmıyor işte. 3 maymun."

Tısladı, dudağının bir kenarı yukarı kıvrıldı Yoongi'nin. Omuzlarını kaldırıp indirdi, kollarını iki yana açtı. "Ne bekliyordum ki zaten?" Gülmeye devam ediyordu.

Üçlü arasındaki gerilmek ile gerilmemek arasında olan bu duruma oldukça uzakta duruyor, devamlı yüzlerine bakarak bir şeyler tartıyordum kendi çapımda. Çok bakmış olmalıyım ki, Hoseok ile göz göze gelmiş ve göz kapaklarımı kırpıştırarak başımı başka yöne çevirmiştim.

"Neden geldiniz, peki? Kavga yüzünden mi sadece?"

"Ben zaten gelecektim." dedi Yoongi. "Bununla kavga etmeye başlayınca erken gelmiş oldum sadece. Neyse ki kendi gücümü kullanmamış oldum. Kırk yılın başı işe yaradı birileri."

Accensus || Taekook ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin