nineteen

27.1K 3.5K 6.3K
                                    

Merhabalarrr, iyi bayramlar 🐄🐑

Yine para toplayamadık...

Önceki bölümü okuduğunuzdan emin olun ♥️ İyi okumalarr 😘♥️

(Tüm gün ben 👇🏻)

Eve girer girmez anahtarı sertçe masaya bırakmış, çıkardığım çın sesi ile de sinirlenerek masaya vurmuştum ayağımı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Eve girer girmez anahtarı sertçe masaya bırakmış, çıkardığım çın sesi ile de sinirlenerek masaya vurmuştum ayağımı. Çok sinirli hissediyordum kendimi. Zaten kafamda onlarca şey vardı bir de toplu taşıma sıkmıştı canımı.

Hepsi bahane.

Ne olduğu belirsiz bir varlık olarak baskı yaşıyordum sadece. Jungkook'un olmayışı da huzursuzluğumu arttırmaya devam ediyordu. İçim rahat değildi, olamıyordum. O gelmiyordu, Jimin susmuyordu, ben aklımdaki sorulara cevap bulamıyordum.

Tanrı aşkına!

Üzerimdeki tişörtü bir öfkeyle çıkarır çıkarmaz bir köşeye fırlatmış ve banyoya girmiştim hemen. Küçük, ergen bir çocuk gibi tepikleye tepikleye çıkardığım eşofmanı da öylece yerde bırakırken, duştan çıktıktan sonra eşyalarımı oraya buraya fırlattığım için de sinirleneceğime çok emindim. Ama pişman olmadım, kendimi kabinin içine attığım gibi suyun altına giriverdim.

Yıkanmam kısa sürdü. Kirli hissettiğim için olabildiğince hızlı aldım duşumu. Beni oyalayan şey sırtım oldu, deli gibi kaşınmıştı duş boyunca. Elime gelen puturcuğu defalarca kaşımıştım.

Lanet olası sinekler.

Küfür ede ede kaşınmayı bırakıp havluma sarılır sarılmaz yüzümü kurulamış, ardından kurulaya kurulaya aşağılara inmiş ve son olarak belime dolamıştım havluyu. Saç havluma da uzanıp boynuma atasıya çıkmıştım banyodan.

Sırtım devamlı kaşındığı için bir o kadar sinirli, duş aldığım içinse gayet mutluydum.

"Ah, yeter ama!"

Odama girdiğim gibi aynamın önüne geçmiş, elimi sırtımdan ayırıp arkamı dönmüştüm aynaya. Kaşlarımı çattım, kaşıyıp durduğum yere baktım. İki kırmızı çizgi vardı resmen belli olan. Etrafı kızarık, belirlenmiş bir alan gibi görünüyordu. Sürekli kaşıdığım için olmalı diye düşündüm çünkü tırnak izi gibi görünüyordu çizikler. Bir neyse çektim, saçlarımı kuruladım hızlıca.

Güzel bir uyku beni bekliyordu.

**

"Ah!"

Buruşturduğum yüzümle, sırf uyanabilmek için kendimi yataktan aşağı atmıştım. Tabi bunun iyi bir fikir olmadığını hatırlatırcasına sızlayan kalçam ile daha da yüzümü buruşturmuş, olduğum yere yatıvermiştim. Yerin serinliği bir başkaydı.

Accensus || Taekook ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin