18. Kapitola- Předvečer všech svatých

257 11 0
                                    

„Eliie, přišla si už na nějaké kouzlo, které by tě dostalo zpátky?” ptala se mě Kelly. Už, už jsem se chystala odpovědět, když vtom se rozrazily dveře a já ztuhla. V duchu jsem se sama sebe ptala, jestli Kim něco neslyšela. „Kelly? Proč si Andy nazvala Ellie?” divila se. „No víš, Kim, ona se jmenuje Andy Ellie Parkerová,” zamluvila to Mia.

Pak jsem pocítila, jak se mi Kim snažila dostat do hlavy a tak jsem si postavila ochrannou bariéru. Měla po mě hodně schopností, v jednom jsem byla ráda a v jednom mě děsilo, co všechno díky tomu dokáže zjistit. Pak Kim zalapala po dechu. Takže se asi dostala do hlavy Kelly nebo Mie.

„Takže, ty jsi moje matka a dostala ses sem neznámým kouzlem vyslaným nějakým Nebelvírem?” zalapala po dechu. „Nooo,” zdráhala jsem se s odpovědí, „líp bych to neřekla.” „Počkat,” zarazila se najednou, „to ale musí znamenat, že kdyby ses vrátila zpátky do své doby, tak na to buď všichni zapomeneme a nebo se to všechno stane úplně jinak.” 

Po kom měla takovou hlavu? No po mě určitě ne. „Asi jo, to vážně netuším,” uchechtla jsem se. „A kdo všechno to ví?” optala se Kim. „Víme to my dvě a pak už nikdo,” zdělila jí Mia. „Počkejte, ona to jako neví ani McGonagallka?” divila se. „Poslala jsem jí z vlaku dopis, jakože se stěhuju z Kruvalu, samozřejmě jsem psala jako rodič, nic nepoznala,” uchechtla jsem se. „No ale někdo by to mohl zjistit, vy dvě,” ukázala na Miu a Kelly, „se musíte naučit nitrozpyt, protože Mie jsem se dostala do hlavy celkem bez zábran. U tebe, Kelly, to bylo sice těžší, ale přece jenom jsem se tam taky dostala.”

__________

„Holky, zítra je Předvečer všech svatých a mě něco napadlo,” vtrhla do pokoje Kim, „Chodily bysme celý den v nějakém převleku a taky bysme se tak chovaly.” „To nezní špatně,” vložila se do řeči Mia, „chci být upírka.” „Já taky,” řekly jsme všechny naráz. „Tak jdem všechny za upírky, převlečete nás?” otočila se na mě a Kim Kelly.

Takže Kim po mě má i metamorfomágství. „Jasnačka,” usmála se Kim a přitom zavřela oči já již byla převlečená a už byla i díky mé pomoci Mia. „Hej, je divný, že mám teď chuť na krev?” divila se Mia. „No, je pravda, že jsem zatím jen převlékala holky do šatů a já jsem teď taky měla chuť na krev.

„Asi bych nás měla vrátit zpátky,” zdělila jsem holkám. Mezitím už Kim převlékla sebe i Kelly. „Holky? Já mám taky chuť na vy víte co,” pomalu vyšilovala Kelly. „Tak jo, konec zábavy,” soustředila jsem se na přeměnu, ale něco mi bránilo vrátit to, co jsem s Kim napáchala. Otočila jsem se na ni, ale ona taky vypadala, že ještě není hotová a taky nebude. „Tak jo, co všechno víte o upírech?” ptala se nás všech Mia. „Rychle běhají, a to fakt hodně rychle.”

Hned po tom, co to Kim řekla jsme se každá rozběhla a nakonec jsme se asi za sekundu srazily všechny u dveří, i když jsme každá stála dost daleko ode dveří. „Tak, jo, tohle není vůbec sranda,” začala vyšilovat Kelly. „Jdem za klukama,” rozhodla Mia. „Ale co když jim vysajeme krev?” strachovala se Kim. „Mě taky nic jiného nenapadá, jako McGonagallový to fakt říkat nebudu, protože to bych jí musela říct i to, že jsem z minulosti.” vyjádřila jsem se k názoru Miy a už se zvedala.

__________

„Ale tak zítra je Předvečer všech svatých, takže nikomu nebude divný, že "vypadáte" jako upírky, problém ale nastává u vašeho chování,” prohlásil Albus. „Pravda, tak pojďte do lesa, tam se najíte a snad se vám ta chuť uklidní a taky vaše oči.”

„C-cože?” zakřičely jsme všechny naráz. „Máte červený oči,” zdělil nám jen tak Ben. Podívala jsem se na Kim a ta přikývla a zavřela oči já už jsem vše provedla a po chvíli otevřela oči i Kim. „Tak, už by mělo být vše v pořádku,” otočila jsem se na Scorpiuse, ale ten se na mě jen divně podíval.

„Víte holky, vy máte oči pořád červený,” řekl nám Albus a v tu samou chvíli se Ben praštil do čela. „Že vy jste si o metamorfomágství nic nepřečetly? Protože potom byste věděly, že i když je metamorfomág silný, nemůže přeměňovat lidi na jiné bytosti, protože se jí daný člověk vážně stane. Od té chvíle je jeho schopnost přeměňovat dost nahlá a když ji budete dále používat, může se stát něco mnohem horšího.” A v tu chvíli mě to trklo, vždyť Ben je dvojče Kim a můj budoucí syn tudíž by mohl mít taky schopnost metamorfomágství. S otázkou v očích jsem se na něj podívala: „A ty metamorfomág nejsi?” 

Salut gays!
Vítám vás u dalšího dílu Sestry Harryho Pottera. Jakpak se vám líbil? Co myslíte, že odpoví Ben? A dokáže vůbec někdo holky vrátit, aby už nebyly upírky? Budu ráda za hvězdičku nebo koment.
Vaše Hermione_Malfoy3

Sestra Harryho PotteraDonde viven las historias. Descúbrelo ahora